Anunturi - Informatii Utile

15 octombrie. Ce prezic astrele pentru fiecare zodie în parte

Berbec. O schimbare de carieră este iminentă, chiar dacă, din motive financiare, nu este încă momentul pentru a părăsi actualul loc de muncă. E nevoie de mult efort și concentrare pentru a realiza ambele sarcini în același timp, pe lângă atenția pe care o necesită și familia, însă perseverența legendară a berbecilor îi va ajuta să depășească orice obstacol. Schimbările vor fi spectaculoase.

Taur. persoanele născutel în această zodie au o energie fantastică, pe care o folosesc, de data aceasta, pentru lucruri care chiar contează. La serviciu se vor achita rapid de sarcini, spre mulțumirea șefilor, însă cei care speră – în acest mod – să primească o pauză vor fi dezamăgiți. Vor primi, în schimb… noi ordine. Chiar și așa, este o zi foarte productivă.

Gemeni. Fie că e vorba de un nouă idee de afacere, sau o discuție importantă cu superiorii, vor reuși să-și îndeplinească fiecare scop. Curajul și naturalețea de care dau dovadă le va aduce bani în plus la buget, dovada a faptului că trebuiau să acționeze, nu doar să plănuiască. După această reușită se vor concentra pe problemele din relație, unde sunt lucruri ce trebuie rezolvate rapid.

Rac. Încrederea pe care o dobândesc cei din această zodie în forțele proprii îi face să realizeze, totuși, că e timpul să-și atragă aliați puternici, pentru că planurile de viitor nu pot fi duse la capăt într-o stare de izolare. Abia acum începe greul. A găsi un camarad de drum, sincer și fără interese ascunse, care să meargă în aceeași direcție, se dovedește a fi dificil. Instinctul va fi hotărâtor, acolo unde mintea nu poate decide.

Leu. Persoanele cu care lucrează Leii vor aprecia personalitatea lor. Dacă nu sunt deschişi la flirturi (pot avea o politică strictă: “nicio întâlnire la locul de muncă”), trebuie să ia măsuri urgente ca să ţină anumite relaţii strict profesionale. În general, luni va trece ușor și productiv. Leii vor fi fericiţi şi vor rezolva situația dificilă legată de domiciliu.

Fecioară. Este o zi pentru consultarea cu un psiholog. Doar va veni liniştea. Pe de altă parte, ziua de luni nu este bună pentru gestionarea finanțelor. Orice decizie care pare corectă azi, mâine va părea o idee teribilă și regretabilă. Sfatul astrelor pentru Fecioare este să nu investească în nimic.

Balanţă. Este o zi cu o provocare specială, şi anume comunicarea cu o persoană foarte absurdă și capricioasă, care este dincolo de înțelegerea lor. Vor trebui să se bazeze pe tactul și puterea lor pentru a arăta flexibilitate emoțională atunci când vorbesc cu această persoană, deoarece succesul personal și / sau profesional depinde de rezultatul reciproc avantajos al acestei conversații. Astăzi, îşi vor găsi timp pentru a hobby-ul preferat sau pentru a face niște cumpărături interesante.

Scorpion. Scorpionii vor încerca să nu aibă pierderi. Există riscul ca astăzi să piardă ceva ce a fost de mare importanță pentru aceşti nativi și, dacă acest lucru se întâmplă, starea lor de spirit va fi complet ruinată. Sfatul astrelor pentru Scorponi este să stea departe de probleme, să facă lucruri inofensive şi să aştepte să treacă ziua.

Săgetător. 15 octombrie este ziua norocoasă a Săgetătorilor. Veți avea parte de un câștig financiar neașteptat. Practic, banii vin de unde nu bănuiați! Această sumă vine într-un moment foarte bun, mai ales că aveați în plan să cumpărați ceva important și vă gândeați cum să vă drămuiți bugetul. Așadar, multă baftă la cumpărături, vă urează horoscopul!

Capricorn. Capricornii vor fi impresionați astăzi de un gest făcut de un apropiat. Această persoană se pare că vă cunoaște problemele care vă apasă. Fără să ezite, vă va oferi ajutorul de care aveți nevoie. Fie că este vorba despre o sumă de bani sau de o problemă legală, veți primi fix ce vă trebuie!

Vărsător. Este luni, iar Vărsătorii au bateriile încărcate. Veți da dovadă de o productivitate la serviciu care îi va impresiona pe colegi, dar și pe șefi. E un moment când demonstrați adevărata voastră valoare. Poate e momentul pentru o mărire de salariu sau o promovare, spune horoscopul.

Pești. Pentru Pești, este o zi în care vă simțiți la răscruce. Nu aveți chef, iar la muncă veți face eforturi pentru ca ceilalți să nu observe nemulțumirea voastră. Aveți ceva pe suflet. Poate că a sosit clipa să obțineți un job mai bun. Ori, poate ar trebui să trageți linia și să vă reorganizați viața personală, inclusiv să vă gândiți bine la relația cu persoana iubită.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *