Actualitate

VOLUNTARIAT – Copiii din casele de tip familial din Baia Mare au primit in dar o zi de iubire

Sapte angajati in cadrul unei companii producatoare si distribuitoare de produse farmaceutice si-au dedicat o zi pentru a o petrece impreuna cu copiii din casele de tip familial Hollosi si Alba Iulia din Baia Mare. Copiii au primit o sumedenie de cadouri, au desenat impreuna cu voluntarii, au plantat flori sau au jucat fotbal, totul pentru a le darui micutilor o zi de neuitat.

Cei sapte voluntari s-au impartit in doua echipe, la casa Hollosi ajungand cei din Baia Mare, iar la casa Alba Iulia cei din Oradea. Nu au sosit cu mana goala, copiii primind din partea lor carti de colorat, periute si pasta de dinti.

Micutii, impreuna cu voluntarii, au plantat flori care sa le reaminteasca de ziua petrecuta impreuna. Mai apoi s-au dus cu toti in parc, acolo unde baietii au jucat fotbal, fetele s-au putut da pe leagan, iar la final toti au desenat pe asfalt. Dupa ce s-au delectat cu pizza la masa de pranz, copiii s-au dat cu trenuletul din parc si au mancat vata de zahar.

A fost o zi plina si mai ales frumoasa pentru copiii nostri. Speram ca si pentru voluntarii GlaxoSmithKline. As vrea sa cred ca acesta a fost un inceput. Pentru ca mai avem mii de copii carora voluntarii GSK le pot aduce zambete si fericire. Si oricum, sentimentul de ocrotire pe care-l au copiii cand sunt tinuti in brate merita tot timpul din lume”, a declarat Reka Filip, purtatorul de cuvant al fundatiei HHC.

Sursa: Andrei Gherghel