Sport Volei

VOLEI – DIVIZIA A1 – Stiinta Explorari va debuta duminica in noul sezon, pe teren propriu, cu CSM Bucuresti

In acest final de saptamana debuteaza editia 2015-2016 a campionatului Diviziei A1 de volei masculin. Stiinta Explorari Baia Mare va juca in prima etapa pe teren propriu, cu CSM Bucuresti. Partida va fi gazduita de Sala Polivalenta “Lascar Pana” duminica, 25 octombrie, cu incepere de la ora 17.00, iar intrarea spectatorilor va fi libera.

Baimarenii si-au imbunatatit lotul inaintea startului de campionat si pornesc la drum cu sperante mari, avand drept obiectiv clasarea pe locurile 1-5, la finalul sezonului.

“Un meci cu CSM Bucuresti este considerat intotdeauna un meci dificil, este o echipa care s-a schimbat fata de anul trecut, iar din informatiile pe care le avem sunt o echipa artagoasa, care are obiective mari si in acest sezon, dar este o echipa care poate fi invinsa la Baia Mare, iar noi ne gandim la acest lucru”, a declarat tehnicianul Marius Botea.

Decisi sa obtina o performanta mult mai buna in acest sezon, voleibalistii baimareni spera sa debuteze cu dreptul.

“Un nou inceput de sezon, iar noi asteptam sa facem lucruri mari, sa incepem tare inca de la primul meci. Asta ne dorim si speram sa facem acest lucru”, a marturisit Igor Didorciuc.

Cu trei zile inainte de startul campionatului s-a alaturat echipei baimarene si brazilianul Alan Barbosa Domingos, care evolueaza pe postul de libero. Alan este fost component al nationalei Braziliei, echipa cu care a castigat Campionatul Mondial in 2010 si Liga Mondiala in 2004 si 2007.

Sursa: Tania Purcaru