Politica

VACANTA INTERZISA – Membrii PDL Maramures, consemnati in teritoriu pentru a-i face campanie lui Traian Basescu

 Basescu in Maramures (c) eMM.ro
 Liderii PDL (c) eMaramures.ro

”Nimeni nu merge in vacanta. Toata lumea la lucru!”, a relatat liderul PDL Maramures dupa sedinta de astazi a Colegiului National Director. Democrat-liberalilor din teritoriu li s-a cerut, la Bucuresti, sa stranga randurile in aceste zile si sa lupte pentru revenirea lui Traian Basescu in functie. “Intram in campanie de sustinere. Tot activul de partid, in frunte cu cei din conducere, vor bate judetul in lung si in lat pentru a le explica maramuresenilor de ce trebuie sa spuna ‘nu’ la referendum”, a declarat Man pentru eMaramures.

Surse politice spun ca, pentru structura de conducere a PDL Maramures, referendumul initiat de USL in vederea demiterii presedintelui tarii reprezinta o gura de oxigen, in sensul ca s-a amanat aplicarea unor sanctiuni ca urmare a rezultatelor obtinute la alegerile locale.

Initial, atat Vasile Blaga, cat si Ioan Oltean anuntau ca vor fi facute schimbari in toate organizatiile care au obtinut un rezultat sub media nationala. Ofensiva pornita de uselisti impotriva lui Traian Basescu a schimbat insa prioritatile in partid.

O prima actiune pe care PDL Maramures o are in vedere pentru referendum este cea de a aduna manifestati care sa reprezinte judetul, sambata aceasta, la un protest care va fi organizat in judetul Cluj. “In 14 iulie, la ora 11.00, va fi miting la Cluj-Napoca. Noi, Maramuresul, speram sa participam cu 1.500 – 2.000 de oameni, care sa spuna nu schimbarii presedintelui”, a aratat Man.

Presedintele PDL Maramures a mai aratat ca in aceste zile, la nivel de judet, s-a declansat si o serie de negocieri cu reprezentanti ai unor partide care nu vor demiterea lui Traian Basescu. “Vedem cine vrea sa ne fie alaturi – partide, politicieni, organizatii neguvernamentale, oameni simpli… Repet, vom fi in campanie in aceasta perioada”, a mai comentat el.
Sursa: L.C.