Actualitate

TRAGEDIE – Patru tineri maramureseni au murit intr-un accident rutier la Treviso (VIDEO)

 Foto: accident Treviso - Italia
 Foto: accident Treviso - Italia

Vezi VIDEO
Pe un drum fara intoarcere au plecat patru tineri din Maramures, care in zorii zilei de azi, 7 iulie, au fost implicati intr-un accident mortal de circulatie in provincia Treviso din Italia, dupa cum a relatat Tribuna di Treviso. Cei patru, doi tineri si doua adolescente, au murit pe loc, iar soferul a fost grav ranit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit de un parapet din beton. Autoturismul a fost distrus integral in urma violentului impact, fiind dus cu o platforma de la locul tragediei.

Accidentul a avut loc pe soseaua provinciala 6, pe teritoriul comunei Pagnano, in apropiere de Asolo. In urma impactului, si-au pierdut viata Marius Hantig, un maramuresean in varsta de 21 de ani din Borsa, rezident la Asolo, precum si prietenii acestuia: Ovidiu Ilie Hazota de 23 de ani si surorile Oana Maria Roman, de 17 ani, si Alina Ramona Roman, de 14 ani.

 Foto: Marius Hantig - Treviso, accident Italia  Foto: Ovidiu Ilie Hazota - accident Treviso, Italia

 Foto: Oana Roman - accident Treviso - Italia  Foto: Alina Roman - accident Treviso - Italia

Soferul, a carui identitate nu a fost mentionata explicit, precizandu-se ca este H.D. de 19 ani – a fost internat in stare grava la spitalul din Montebelluna.

Potrivit publicatiei Tribuna di Treviso, autovehiculul a derapat in apropierea unei curbe. Cel mai probabil, accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive, insa politistii italieni au luat in considerare si faptul ca soferului i s-ar fi putut face rau, moment in care a pierdut controlul volanului. 

Foto: accident Treviso - Italia

Jurnalistii italieni au aratat ca doar in urma unor cercetari tehnice amanuntite asupra vehiculului si in urma eventualelor declaratii ale soferului vor putea fi stabilite cu precizie cauzele accidentului. Cercetarile sunt in derulare.

Prietenii borseanului Marius Hantig au fost socati de veste, iar cei mai multi i-au scris pe Facebook cat de mult in regreta. Deocamdata nu se stie daca maramureseanul si ceilalti prieteni ai sai vor fi repatriati pentru a fi inmormantati in tara. Marius Hantig era stabilit in Asolo de catva timp impreuna cu Hazota, iar surorile Roman se pare ca s-au dus sa ii intalneasca pe durata vacantei, cei cinci petrecandu-si noaptea impreuna la un local din zona. 

Foto: accident Treviso - Italia

Sursa stirii si imaginilor…

Sursa: Ioana Osan