Monden

TOP AVERI – Sofia Vergara e actrita cel mai bine platita din SUA, potrivit Forbes

Sofia VergaraActrita columbiana Sofia Vergara a devenit cel mai bine platita actrita de televiziune din SUA, potrivit unui clasament publicat de revista Forbes. La cei 40 de ani recent impliniti, cu un trecut bogat ca model si vedeta de televiziune, Sofia Vergara a castigat in ultimele 12 luni suma de 19 milioane de dolari, ceea ce i-a permis obtinerea medaliei de aur atribuita de revista americana in editia de acest an a mult ravnitului top. Puterea sa de atractie in randul hispanicilor ‘nu are egal’ si in plus a cucerit publicul american prin succesul serialului Modern Family, noteaza responsabilii publicatiei americane.

In ultimul an, actrita columbiana a incasat 12 milioane de dolari prin aparitia in trei pelicule si prin semnarea unor contracte de publicitate. In plus, ea a scos o linie vestimentara pentru compania Kmart in valoare de 7 milioane de dolari.

Revista Forbes, care ii dedica prima pagina a urmatoarei sale editii, considera ca Sofia Vergara ‘este regina televiziunii in prime-time’.

Medalia de argint ii revine unei alte stele a televiziunii, Kim Kardashian, care a obtinut venituri de 18 milioane de dolari, iar medalia de bronz actritei de origine mexicana Eva Longoria, cu castiguri de 15 milioane de dolari in ultimul an.

Pe locurile urmatoare regasim vedetele de televiziune Bethenny Frankel si Khloe Kardashian, cu 12 si respectiv 11 milioane de dolari si actritele Tina Fey si Mariska Hargitay, cu 11 si respectiv 10 milioane de dolari.

Lista continua cu Zooey Deschanel, Felicity Huffman, Ellen Pompeo si Kate Walsh.

Sursa: Agerpres