Sport

TENIS DE CAMP – David Nalbandian, descalificat din finala turneului de la Queen’s dupa ce a lovit un arbitru

Tenismanul argentinian David Nalbandian a fost descalificat pentru conduita antisportiva la finala de la Queen’s, dupa ce a lovit cu piciorul in scaunul unui arbitru de linie, duminica, la Londra. Croatul Marin Cilici a fost declarat invingator, desi a pierdut primul set, 7-6 (7/3) si conducea in al doilea, scor 4-3. Nalbandian tocmai pierduse pe serviciul sau, cand a lovit puternic cu piciorul un panou publicitar pus in jurul scaunului unui arbitru de linie. Panoul a lovit arbitrul, care s-a ranit usor, el parasind terenul cu piciorul bandajat.

Argentinianul a parut confuz, dar scuzele sale nu l-au impiedicat pe supervizor sa-l descalifice. Dupa ce adversarul a primit tofeul, Nalbandian, 30 de ani, a recunoscut ca a facut o greseala. “Uneori suntem frustrati pe teren si este dificil sa ne controlam. Sunt dezolat”, a declarat Nalbandian.

Sursa: Mediafax