Monden

SHOW LA MALL – Artistul Bogdan Vladau, invitat special la o prezentare de moda din Baia Mare (VIDEO)

Foto: Bogdan VladauVezi VIDEO
Designerii baimareni care isi vor prezenta colectiile in cadrul show-ului de moda programat pentru sambata aceasta, 27 aprilie, in mall, au intrat in febra pregatirilor. Ei petrec ore in sir la ateliere pentru a pune la punct ultimele detalii ale vestimentiilor. Emotii are si Lorand Coza, care trebuie sa finalizeze, zilele acestea, cele doua tinute pentru cunoscutul model Bogdan Vladau – cel care va fi gazda evenimentului din weekend.

Pasionatii de moda nu trebuie sa rateze actiunea din centrul comercial baimarean. Vor fi prezentate cele mai noi colectii ale brandurilor din mall, dar si ale designerilor locali. Printre acestia se numara Alina Firte, care vine cu rochii demne de covorul rosu, Semida Sarmasag, cea care va aduce in fata publicului cateva tinute business, dar si Ramona Napradean, care se va prezenta cu o colectie XL plina de culoare.

“Vor fi rochii de ocazie pentru nunti, banchete si pentru alte evenimente importante. Pe covorul rosu trebuie sa va asteptati la multa culoare, auriu, argintiu, asa cum imi place mie”, a spus Alina Firte, pentru eMaramures.

“Este o colectie XL, cu materiale foarte colorate. E un croi destul de simplu. Vreau sa scot in evidenta o veselie a fetelor”, a explicat Ramona Napradean.

Pentru designerii Lorand Coza si Adrian Vele, evenimentul monden de sambata va fi doar un prembul al lansarii noii lor colectii de moda, “Poezie pagana”, care va avea loc in data de 18 mai.

Am folosit foarte multa dantela, jeans destul de mult si chiar perdea. Perdeaua bunicii, cum ne place noua sa spunem”, a marturisit Lorand Coza.

“Vom avea aplicatii foarte interesante atat pentru baieti cat si pentru fete, asa ca trebuie sa veniti sa le vedeti. Va fi o colectie super, super tare”, a completat Adrian Vele.

Show-ul de moda din mall va incepe la ora 19.00 si se va bucura de prezenta modelului si artistului Bogdan Vladau. Renumitul burlac nu numai ca va introduce in scena colectiile, dar va sustine si un recital special la finalul manifestarii.
Sursa: Diana Grad