Comunitate

SHOW BAIMAREAN – Schimb de energie intre Vunk si public, in cea de-a doua seara a Castaniadei (VIDEO)

 Foto: Vunk - Sarbatoarea Castanelor 2012, Baia Mare (c) eMaramures.ro
 Foto: Vunk - Sarbatoarea Castanelor 2012, Baia Mare (c) eMaramures.ro

Vezi VIDEO
Vezi GALERIE FOTO
Una dintre cele mai electrizante aparitii din cea de-a doua seara de Castane a fost, de departe, cea a trupei Vunk. Membrii formatiei si-au propus inca de la inceputul reprezentatiei sa faca schimb de energie cu fanii baimareni iar reteta s-a dovedit una de succes, pentru ca publicul prezent la eveniment a vibrat pe tot parcursul concertului.

“Am facut un schimb de energie in seara asta. Noi ne-am incarcat cu energie si, la randul nostru, am dat inapoi acea energie pe care am primit-o de la ei. Cred ca ei au simtit lucrul asta. In Baia Mare am fost acum cateva luni si a fost demential. Avem si un fan club aici si ne asteptam sa fie publicul foarte primitor. Am avut ceva emotii si inca mai avem de fiecare data cand trebuie sa cantam in fata unui public atat de frumos. Nu conteaza cati sunt in fata noastra – mii de oameni, zeci de oameni -, noi in continuare avem emotii cand facem chestia asta”, a marturisit solistul Cornel Ilie.

Fanii din Baia Mare le-au aratat rockerilor ca stiu pe de rost versurile piesei “Pleaca”, fapt care i-a bucurat pe artisti si, totodata, i-a facut increzatori in sansele din cadrul competitiei MTV Europe Music Awards. Trupa Vunk a fost nominalizata in acest an la categoria “Best Romanian Act” cu piesa cantata, alaturi de Antonia.

Ar fi onorat pentru noi sa reprezentam impreuna cu Antonia Romania la Frankfurt. Din supersitie nu vreau sa spun ce simt eu despre lucrul asta, dar sper sa vedem Germania”, a mai spus solistul trupei.

Noiembrie, cand va avea loc decernarea premiilor MTV Europe Music Awards, va fi si luna in care Vunk va lansa noul album, intitulat “Nu scapa nimeni”. Evenimentul se anunta unul de exceptie si, dupa cum sustin membrii trupei, va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Sursa: Diana Grad