Actualitate

SCANDAL – Vanzator de palnii gasit cu bastonul telescopic in buzunar

Un baston telescopic a fost gasit asupra unui comerciant ambulant de palnii din tabla, care in dupa-amiaza de ieri, 5 iulie, a facut scandal in parcarea unui magazin situat pe strada George Cosbuc din Baia Mare. Jandarmii au fost chemati in zona dupa ce mai multe peersoane de etnie roma care vindeau diverse lucruri au inceput sa devina agresivi cu clientii care ieseau din supermarket.

La fata locului s-a deplasat un echipaj al jandarmeriei, care l-a identificat pe Mihai G., de 34 de ani, cu domiciliul in Cluj-Napoca. Barbatul s-a deplasat in parcarea magazinului unde a incercat sa comercializeze mai multe palnii din tabla zincata, iar in momentul in care a fost depistat a devinit irascibil si grabit.

S-a efectuat un control corporal sumar, asupra sa fiind gasit un baston telescopic format din 3 elementi. Clujeanul este susceptibil de savarsirea infractiunii de port ilegal de obiect confectionat pentru lovire.

Bunurile gasite asupra lui au fost confiscate. Dosarul cu actele premergatoare a fost inaintat Parchetului de pe langa Judecatoria Baia Mare, pentru continuarea cercetarilor.
Sursa: I.O.