Actualitate

SCANDAL – Un barbat din Cavnic si-a atacat vecinul cu foarfeca de gradina (VIDEO)

Foto: foarfeca de gradina (c) 123rf.comVezi VIDEO
La moarte de om era sa se ajunga de la un rondou de flori din fata unui bloc de locuinte din Cavnic. Doi locatari s-au luat la harta pentru ca nu s-au inteles cum sa taie florile din fata imobilului, iar unul si-a iesit din fire peste masura si era cat pe ce sa ii taie beregata vecinului tocmai cu foarfeca de gradina.

Politia Orasului Cavnic a fost sesizata aseara, 5 iulie, prin Serviciul Unic Apeluri Urgente 112 ca pe strada Independentei din localitate a avut loc un incident intre doi vecini. Oamenii legii s-au deplasat la fata locului si au stabilit ca intre Iozsef S., de 54 ani, si Gheorghe I., de 63 ani, a izbucnit un scandal pe fondul unor neintelegeri privind taierea unor flori din fata blocului.

Cei doi si-au adresat injurii, iar Iozsef a ripostat, aruncand cu foarfeca dupa vecinul sau. Unealta de gradina l-a atins pe Gheorghe I. in zona gatului si i-a provocat o plaga taiata de 4 cm, care nu i-a pus viata in pericol. Partea vatamata a fost transportata la spital pentru ingrijiri medicale unde, dupa ce a fost pansat, nu a ramas internat.

In cauza politistii continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri sau alte violente, cu autorul in stare de libertate.

Foto: foarfeca de gradina (c) 123rf.com
Sursa: Ioana Osan