Politica

SCANDAL LA PDL – Deputatul Doru Lese i-a cerut public lui Mircea Man sa demisioneze de la sefia PDL Maramures

Foto: Mircea Man si Doru Lese (c) eMaramures.roPresedintele PDL Maramures, Mircea Man, i-a convocat astazi, 13 iunie, pe membrii Biroului Permanent Judetean si pe liderii organizatiilor democrat-liberale din teritoriu pentru a le cere sa “stranga randurile” dupa esecul inregistrat la alegerile locale din 10 iunie. Deputatul Doru Lese i-a cerut acestuia demisia din functia de presedinte PDL Maramures, insa Man a refuzat sa isi asume esecul din alegeri, acuzand ca a fost tradat de unii lideri, care “nici nu s-au implicat in campanie si nici n-au dat bani”.

Conform unor surse politice care au participat la “intalnirea” din sediul PDL Maramures, sedinta, care ar fi trebuit sa fie de analiza a esecului democrat-liberalilor in alegerile locale din 10 iunie, a fost una cu scantei. Deputatul Doru Lese i-a cerut presedintelui filialei judetene sa predea functia si astfel sa isi asume in acest fel rezultatul dezamagitor.

“A inceput asa, mieros, ca sa strangem randurile, ca unii se bucura acum, desi n-au participat la campanie si nici n-au dat bani. M-a acuzat si pe mine de asta si atunci i-am spus clar sa isi dea demisia din functia de presedinte. Nu ma lasa sa vorbesc mai mult de o propozitie. El si cateii lui de acolo. Nu si-a asumat nimic din esecul asta! Dimpotriva, a zis ca numai datorita lui, PDL a castigat noua consilieri judeteni si ca trebuie sa ne revenim. Nu mai vreau sa aud de el. Macar daca spunea adevarul, asa crud cum e, ii spuneam: «Jos palaria!» Dar el vorbea ca si cum nu s-ar fi intamplat mare lucru desi am pierdut jumatate din ce-am avut. Man e un nimic!”, a declarat Doru Lese.

Atmosfera tensionata s-a mentinut pana dupa orele amiezii, atunci cand la sediul PDL s-a anuntat o conferinta de presa care nu a mai avut loc. “O sa o facem dupa intalnirea de la Bucuresti, sa vedem ce se decide acolo. Probabil vineri, 22 iunie, sau sambata, 23 iunie, va fi o conferinta de presa”, a anuntat Gheorghe Marian, secretar general al PDL Maramures, incercand sa ignore urletele care razbateau din sala in care avea loc “intalnirea de analiza”.
Sursa: Catalin Vischi