Turism

REZERVARI – Maramuresenii pot petrece minivacanta de 1 Decembrie la SPA sau in marile capitale ale Europei

Pentru ca Ziua Nationala a Romaniei este zi libera legala si pentru ca in acest an cade intr-o zi de marti, majoritatea angajatilor vor avea parte de un weekend prelungit. Acesta va incepe de sambata, 29 noiembrie si va dura pana marti, 1 decembrie. Pentru a profita de minivacanta, multi maramureseni s-au grabit deja sa caute eventualele oferte ale agentiilor de turism. Cu sume care incep de la cateva sute de lei, cele patru zile pot fi petrecute fie in Romania, fie peste hotare, pentru ca ofertele sunt dintre cele mai diverse, pe toate gusturile si pentru toate buzunarele.

„Cel mai probabil va fi libera si ziua de luni in aceasta perioada. Patrioti sau nu, turistii maramureseni aleg pentru aceasta perioada de weekend prelungit destinatii europene, capitale europene, doua, trei nopti, un city-break cu masina in Budapesta, Viena, Praga, Bratislava. Cei care vor un weekend SPA pot sa aleaga hoteluri foarte bune la preturi abordabile in Ungaria, chiar daca este Ziua Romaniei, si sa petreaca pentru patru nopti cu demipensiune si acces nelimitat la SPA cu preturi incepand de la 190 de euro”, a precizat Cristian Burtan, reprezentantul Sfara Tours Baia Mare.

Sunt si maramureseni care prefera sa se aseze comod intr-un fotoliu de avion sau de autocar si sa fie condusi la destinatie, care este fie in tara, fie in strainatate. Si pentru acestia agentiile au oferte.

„Cei care vor un city-break inedit pot sa aleaga orase europene cu plecare din Cluj, Madrid, Barcelona, Roma, Paris, Roma. Amsterdamul este o destinatie destul de solicitata in aceasta perioada. Cei care vor sa ramana patrioti si sa aleaga vacanta in Romania, in acest weekend prelungit se poate alege un sejur SPA in statiunile termale din Romania fie langa Targu Mures la Sangiorgiu de Mures, fie la Baile Felix, la Vatra Dornei”, a mai adaugat reprezentantul Sfara Tours Baia Mare.

Indiferent ce vor alege si unde vor petrece ziua de 1 Decembrie, romanii vor avea parte de distractie pe cinste. In toate orasele din tara sunt anuntate petreceri populare, organizate de municipalitati.

Sursa: Ana Pop