Actualitate

RESTRICTII AUTO – Circulatia masinilor de mare tonaj e restrictionata pe ruta Maramures – Satu Mare (VIDEO)

Targ auto (c) emm.roVezi VIDEO
Un regim strict de circulatie a fost impus, incepand de astazi, 3 iulie, pe drumurile de legatura Maramures – Satu Mare, avand in vedere ca judetul vecin se afla sub incidenta codului portocaliu de canicula. Masinile mai grele de 7,5 tone nu vor putea in intervalul orar 11.00 – 20.00 pe aceste rute, decat daca au misiuni de urgenta, daca transporta marfuri perisabile sau persoane. 

Decizia a fost luata de catre Compania Nationala de Autostrazi si va fi valabila cel putin pana in data de 7 iulie. Restrictiile sunt aplicate si pentru alte opt judete – Bihor, Arad, Alba, Hunedoara, Timis, Caras Severin, Mehedinti si Dolj.

Restrictionarea circulatiei este necesara pentru protectia sectoarelor de drum asfaltat pe care, datorita temperaturilor ridicate din timpul zilei se produc deformatii majore ireversibile, cu pierderea stabilitatii rutiere”, au aratat autoritatile.

Masura va fi ridicata doar in momentul in care temperaturile vor reveni la normal. Informatii suplimentare despre starea drumurilor si restrictiile impuse in aceasta perioada pot fi obtinute la dispeceratul companiei – telefon 021/264.33.33 sau 021/9360, dar si facand click AICI

Sursa: eMM.ro