Monden

REPLICA CLASICA – Ce a spus o fosta iubita a lui Marilyn Manson dupa ce si-a facut piercing in nas (VIDEO)

 Foto: Evan Rachel Wood - piercing
 Foto: Evan Rachel Wood

Vezi VIDEO
O actrita americana, cunoscuta pentru relatia turbulenta cu rockerul Marilyn Manson si care a declarat recent ca este bisexuala, si-a sochat din nou fanii, postand pe contul de YouTube o inregistrare cu reactia pe care o are in momentul in care isi face piercing la nas. Operatiunea se incheie cu o replica clasica, si nu doar in Statele Unite. Evan Rachel Wood, in varsta de 24 de ani, care acum are o relatie cu Jamie Bell, a tinut sa le impartaseasca fanilor “durerea” pe care a simtit-o in momentul in care si-a facut piercingul la un salon din Venice Beach. “Trebuie sa va avertizez: nu va uitati la inregistrare daca sunteti sensibili”, a scris Evan Rachel Wood inr-un mesaj adresat fanilor pe Twitter. 

Wood este celebra pentru relatia ei turbulenta, marcata de cateva impacari si despartiri, pe care a avut-o cu rockerul Marilyn Manson, renumit pentru faptul ca poarta un machiaj strident si isi scandalizeaza publicul cu show-uri sexuale provocatoare. Cei doi artisti au rupt logodna in 2010

Intr-un interviu acordat in aprilie 2012, Evan Rachel Wood a dezvaluit ca obisnuieste sa se implice in relatii romantice atat cu femei, cat si cu barbati si ca atractia ei catre ambele sexe dateaza de mai multi ani.

Evan Rachel Wood, fost copil-actor la Hollywood, a fost nominalizata la Globul de Aur pentru rolul ei din filmul “Thirteen” din 2003.
Sursa: Mediafax