112

RADAR – Bistritean depistat de politisti in timp ce se deplasa cu 104 km/h prin Busag, cu permisul suspendat

Aseara, 17 septembrie, politistii au depistat un barbat care se deplasa pe raza localitatii Busag cu viteza de 104 km/h. Conducatorul auto avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice.

La ora 19.38 politistii rutieri care efectuau activitati de control si supraveghere a traficului rutieri pe DN1C au depistat un barbat care conducea cu viteza excesiva. In Busag, acesta a fost inregistrat de aparatul radar in timp ce conducea cu viteza de 104 km/h.

De asemenea, in urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca cel aflat la volan are suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Pe numele conducatorului auto, barbat de 34 de ani din comuna Sintereag, judetul Bistrita Nasaud, politistii au intocmit dosar penal si continua cercetarile.

Politistii maramureseni reamintesc soferilor faptul ca viteza poate ucide. Ruland cu o viteza peste limita admisa de lege, conducatorii auto risca sa produca accidente rutiere cu consecinte dintre cele mai grave, atat pentru ei cat si pentru ceilalti participanti la trafic.

Sursa: Emm