Afaceri - Economic

RABLA – Bicicleta noua prin programul buyback (VIDEO)

Vezi VIDEO
Dupa autoturisme si ghiozdane, programul ,,Rabla” s-a extins ajungand si la biciclete.

Cei care au o bicicleta veche sau care nu este pe masura lor pot sa isi achizitioneze una noua daca se duc la magazinul de biciclete, unde vor beneficia de reducere la achiztionarea unui nou vehicul pe doua roti.

Bicicleta veche va fi evaluata, iar in functie de starea ei se va face reducerea, care in medie este intre 100 si 250 de lei. Bicicletele vechi se revand sau sunt folosite ca piese de schimb.

,,Programul buyback a pornit de la posibilitatea oamenilor de a refolosi bicicleta veche sau sa dam posibilitatea si altora, care nu au suficienti bani, sa isi ia o bicicleta noua, sa isi cumpere o bicicleta second. Cam asta e ideea buyback-ului si un fel de ajutor pentru oameni”, a declarat Norbert Damian, administratorul unui magazin de biciclete.

Programul a inceput acum trei ani, iar baimarenii sunt incantati si profita la maxim, in special copiii.

,,Copiii, de exemplu, au luat o bicicleta. Copilul crescuse, nu mai era buna bicicleta, nu mai aveau ce sa faca cu ea si atunci veneau si le dadeam o bicicleta pe marimea potrivita pentru copilul respectiv si preluam inapoi bicicleta veche”, a adaugat Norbert Damian.

Pretul unei biciclete noi porneste de la 500 de lei si poate ajunge pana la 20.000 de lei, in functie de preferinte.

Sursa: Carmen Bizău