Actualitate

PROCES – Gasca de hoti care a golit casele si firmele mai multor lapuseni, trimisa in judecata

Tinerii maramureseni care in ultimele sase luni au bagat spaima in lapuseni din cauza nenumaratelor furturi pe care le-au comis in zona au fost trimisi in judecata de catre procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Targu Lapus. Magistratii au trimis rechizitoriul instantei, cerand condamnarea pentru furt calificat a lui Adrian Grigore Podina, Florin Ioan Podina, Radu Mutiu – toti aflati in arest preventiv, precum si a lui Ioan Buda, Ioan Buda si a minorului P.V. Cei sase au golit mai multe case si firme din Tara Lapusului pana sa fie prinsi.

Probatoriul administrat in cauza a relevat ca tinerii, in perioada 18 decembrie 2011 – 27 mai 2012, au sustras bunuri de la diverse societati comerciale si persoane fizice din Tara Lapusului, cauzand un prejudiciu de 11.476 lei.

Din rechizitoriu a rezultat ca Adrian Grigore Podina si Radu Mutiu au participat la cinci furturi, Florin Ioan Podina, la opt, iar ceilalti intre una si trei fapte. Dosarul a fost inaintat, spre solutionare, Judecatoriei Targu Lapus.

CITESTE SI:
FURTURI – O gasca de spargatori din Ungureni a fost prinsa in flagrant in timpul unui furt in Tara Lapusului
Sursa: Ioana Osan