Monden

PETRECERE – Adelina Boie cere incuviintarea iubitului pentru a-l chema pe “burlacul” Sergiu Barboni la ziua ei

Foto Adelina Boie (c) eMM.ro 
Foto Adelina Boie si prietena ei (c) eMM.ro 

O petrecere in capitala cu prietenii pregateste, de ziua ei, Adelina Boie – castigatoarea editiei din acest an a show-ului de televiziune “Burlacul”. La aniversarea de maine, 7 iulie, frumoasa baimareanca nu il vrea neaparat alaturi pe Sergiu Barboni, chiar daca a facut la un moment dat planuri alaturi de el. Ea a marturisit pentru eMaramures ca prefera sa o aiba alaturi pe Andra Nicolin, una dintre rivalele din cadrul emisiunii, care i-a devenit acum o foarte buna prietena si pe care a adus-o, recent, intr-o vizita in Maramures.

Emisiunea “Burlacul” l-a adus pe modelul Sergiu Barboni alaturi de Adelina abia in mijlocul filmarilor, cand actorul Vladimir Draghia a fost inlocuit. Baimareanca i-a intrat tanarului sub piele si chiar a planuit o petrecere comuna cu acesta pentru a-si serba ziua de nastere. Relatia dintre cei doi s-a schimbat, insa, cu 180 de grade dupa ultima emisiune, in care baimareanca a decis sa il refuze pe mult-ravnitul burlac.

“Ziua lui Sergiu e pe 5 iulie si glumeam noi, asa, in timpul filmarilor, «Hai sa lasam de la noi si sa o facem pe sase», dar lucrurile s-au cam schimbat. Nu stiu, cred ca o sa-l intreb pe iubitul meu daca il deranjeaza prezenta lui sau nu. Cred ca el o sa decida. Pentru mine prezenta lui Sergiu nu e importanta acolo”, a relatat Adelina Boie, pentru eMaramures.

La implinirea varstei de 25 de ani, baimareanca o va avea alaturi pe Andra Nicolin, cea care a ajutat-o sa reziste pe parcursul lunilor de filmare. Prezenta in Baia Mare, zilele trecute, craioveanca a marturisit, intr-un interviu acordat eMaramures, ca show-ul de televiziune nu a fost deloc floare la ureche.

“A fost o experienta intensa, pe care noi am trait-o fara sa realizam la inceput ce o sa se intample. Apoi a trebuit sa mergem cu lucrurile asa, sa ne legam de ele si sa ajungem la ceva. Pana la urma am ajuns la o prietenie, in loc de rivalitatea crancena, cum trebuia sa fie in acest show de televiziune. Cand m-am legat foarte mult de ea a trebuit sa renunt intr-un fel, pentru ca nu rezistam tensiunii”.

Adelina a marturisit, la randul ei, ca singura fata cu care a ramas prietena dupa lunile lungi de filmare este Andra. “Pentru mine a fost greu, lung , interesant. Aseara vorbeam cu niste prieteni si cu parintii mei si le-am spus ca, probabil, daca nu era Andra nu cred ca rezistam. E foarte greu unde sunt multe fete la un loc si, fiind un singur barbat, e si mai complicat. Acolo au fost foarte multe prietenii, de diverse feluri si cu diverse scopuri, dar noi cred ca am ramas singurele prietene. Noi doua ne mai intelegm foarte bine cu Georgiana”.

Un interviu cu cele doua prietene care au fost saptamana aceasta in Baia Mare puteti urmari in cadrul emisiunii eMMonden, transmisa la Televiziunea eMaramures, maine, 7 iulie, incepand cu ora 18.45.
Sursa: Diana Grad