Comunitate

PESCARI LA VOT – Pescari prinsi in mrejele politicienilor maramureseni (VIDEO)

Vezi VIDEO
In duminica alegerilor, 10 iunie, vremea a fost perfecta pentru pescuit, iar numerosi baimareni au iesit din oras ca sa isi intinda unditele pe malul baltii “Doua Veverite” de la Recea. Cei mai multi dintre ei si-au indeplinit datoria civica, mergand prima data la vot.

”Bineinteles ca am fost la vot, dimineata pe la 9:30, apoi am venit la relaxare. Sperantele sunt foarte mici in ziua de astazi, toata lumea promite, dar nu face nimic, mai ales pentru tineret”, a spus Viorel Pop, unul dintre pescari.

Daca unii nu prea si-au pus sperante in votul de astazi, altii s-au dovedit mai optimisti, spunand ca dupa acest exercitiu civic vor va lucrurile sa se indrepte.

”Am fost la vot, iar pe urma am venit aici la iarba verde, sa ne relaxam putin. Am fost pe la ora 8.00, am terminat la votare si pe urma am venit incoace. In urma votului, astept sa se schimbe ceva in bine pentru tineret, pentru viata noastra de zi cu zi, sa vedem ca porneste economia, ca vom avea mai multe locuri de munca si ca va fi mai bine”, a spus Cornel Barna.

Pentru alti baimareni, iesitul in mijlocul naturii a fost o prioritate, acestia programandu-si sa treaca pe la sectia de votare abia spre seara. ”Am venit sa ne relaxam. Dupa atata lucru, ne trebuie un pic de relaxare. La vot o sa mergem pe la 8.00 seara, cand iese nevasta de la munca”, a precizat Ionica Mos.

Interesul pentru alegerile locale de azi, 10 iunie, a fost destul de scazut in Maramures, judetul fiind codas pe tara in ce priveste prezenta la vot.

CITESTE SI:
LIVE TEXT – ALEGERI – IUNIE 2012 – Maramuresenii, chemati astazi la urne (GALERIE FOTO SI VIDEO)

Sursa: Gabriela Kuhajda