Actualitate

PARADA SKIRTBIKE – BAIA MARE – Cu fuste si tocuri, pe biciclete

Foto In tinuta sic pe bicicleta (c) Diana CherechesDoamnele si domnisoarele sunt invitate sa pedaleze in… tinute sic. Fie ca vor veni imbracate in fusta sau rochie, fie ca vor alege tocuri sau balerini, palarii sau esarfe, participantele vor trebui sa se simta confortabil si, nu in ultimul rand, feminine si frumoase in tinuta aleasa. Inedita plimbare va avea loc duminica, 8 iulie, si va avea ca punct de plecare Monumentul Ostasului Roman din Parcul Municipal din Baia Mare. Startul se va da la ora 17.00.

Organizat pentru prima data in Baia Mare, SkirtBike isi propune sa incurajeze femeile sa foloseasca bicicletele ca mod de viata, in transportul lor de zi cu zi si sa inteleaga ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza in niciun fel activitatea, ele putand purta orice fel de imbracaminte fara a-si pierde feminitatea.

“Prin aceasta promenada, vom incerca sa demonstram ca mersul pe bicicleta e o activitate care nu le stirbeste femeilor deloc din feminitate”, a motivat Loredana Ionescu, organizator.

Domnii sunt asteptati si ei sa pedaleze in tinute elegante alaturi de doamne, sa le ofere sprijinul lor sau chiar si flori si sa se asigure ca se simt in largul lor pe sosea.

Traseul este urmatorul: Monumentul Ostasului Roman-strada Victoriei- bulevardul Independentei spre Gold Plaza-bulevardul Decebal spre Semiluna- bulevardul Bucuresti spre Centru Vechi-strada Vasile Lucaciu. Evenimentul se va incheia cu un moment de socializare si relaxare la Cafeneaua Noua unde vor avea loc tombole si multe surprize.

SkirtBike este un proiect initiat in Bucuresti, iar scopul lui este de a promova si a sustine ciclismul ca stil de viata sanatos si echilibrat, prin intermediul unei parade elegante pe doua roti.
Sursa: Diana Grad