Monden

MISS UNIVERSE – O moldoveanca de 20 de ani a fost aleasa Miss Universe Romania 2009

Bianca Elena Constantin (c) missuniverseromania.comBianca Elena Constantin a fost aleasa Miss Universe Romania 2009. Tanara in varsta de 20 de ani provine din Piatra Neamt are dimensiuni de invidiat (88/61/91), 1,74 inaltime si este studenta in anul II la Facultatea de Drept. Miss Universe 2008, Dayana Mendoza, membru special al juriului a incoronat-o pe Bianca Elena Constantin care a primit odata cu marele premiu alcatuit din produse in valoare de 50.000 de euro, titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania dar si misiunea de a reprezenta tara noastra la competitia internationala ce va avea loc pe data de 23 august, in Bahamas.

Frumusetea angelica, naturaletea si spiritul copilaresc ale Biancai Constantin au diferentiat-o de restul concurentelor, tanara cucerind nu numai juriul ci si publicul roman care a votat-o. Punctajul a fost constituit din notele acordate de catre juriu (50%) si votul publicului prin televoting (50%). De asemenea, ea a primit si premiul din partea mass-media. Finala a avut loc sambata 27 iunie, la Bucuresti.

 Bianca Elena Constantin (c) missuniverseromania.com  Bianca Elena Constantin (c) missuniverseromania.com

”Titlul de Miss Universe Romania 2009 ma onoreaza, dar in acelasi timp sunt constienta ca voi avea de indeplinit o misiune dificila: sa reprezint Romania si sa demonstrez ca frumusetea romancelor depaseste hotarele tarii. Am certitudinea ca nu ii voi dezamagi pe toti cei care m-au votat si ca voi fi cel mai bun ambasador al frumusetii romancelor”, a declarat Bianca Elena Constantin.

 Bianca Elena Constantin  (c) missuniverseromania.com  Bianca Elena Constantin (c) missuniverseromania.com

Castigatoarea va pleca in curand intr-o calatorie in Statele Unite ale Americii, la Hollywood, pentru a beneficia de sfaturile si serviciile unor stilisti de renume.

Castigatoare Miss Universe Romania 2009:

Miss Universe Romania 2009 – Bianca Elena Constantin (Piatra Neamt)
Locul I – Georgeta Filip (Rosiorii de Vede)
Locul II si Miss Fotogenie- Liana Maria Timis (Cluj Napoca)
Locul III – Ioana Natalia Onet (Satu Mare)
Miss Popularitate – Elena Cristina Oprea (Ramnicu Valcea)

Foto: missuniverseromania.com
Sursa: Ioana Osan