Actualitate

METEO – Vremea pentru ziua de 27 octombrie, in Maramures

Foto soare si nori27 octombrie

Max:    9/ 14  grade Celsius
Min:    -5 / 0  grade Celsius  

Maine in intreg Maramuresul se anunta vreme in general frumoasa. Potrivit prognozelor in toate zonele ziua incepe cu cer senin si soare, insa treptat pe parcursul zilei se aduna norii, astfel ca dupa amiaza cerul va partial noros, iar vantul va sufla slab. Temperaturile maxime vor fi usor mai ridicate decat cele din intervalul precedent, astfel ca la pranz se vor inregistra 14 grade in Baia Mare, Sighetu Marmatiei si Seini, 12 grade sunt asteptate in Targu Lapus, la Cavnic maximele termice se opresc la 10 grade, in timp ce la Borsa mercurul din termometre nu va arata mai mult de 9 grade Celsius.

Baia Mare: Se anunta vreme in general frumoasa, dar si ceva mai calda in urmatoarele doua zile in Baia Mare. Meteorologii spun ca miercuri cerul va fi predominant insorit, in timp ce joi va fi soare, insa locul acestuia va fi luat din cand in cand de nori. Maximele termice usor mai ridicate se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius. Noaptea insa va fi rece cu minime care nu depasesc 0 grade.

Sighetu Marmatiei: In urmatoarele doua zile in Sighetu Marmatiei se anunta vreme in general frumoasa si usor mai calda decat in intervalul precedent. Prognozelele spun ca miercuri in zona va iesi soarele, insa mai cu seama dupa amiaza este posibil sa se adune si ceva nori. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice pot ajunge la cel mult 16 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele coboara pana la-1 grad.

Borsa: In Borsa se anunta vreme in general in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca miercuri va fi soare, doar ca pe parcursul dupa amiezii locul acestuia va fi luat de nori. Joi va fi si soare, dar vor fi si nori, iar vantul va sufla slab. Spre finalul intervalului maximele termice ajung la 12 grade Celsius. Pe parcursul noptilor va fi insa rece, cu minime care coboara pana la -4, -5 grade Celsius.

Cavnic:
In Cavnic se anunta vreme in general frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in prima parte a zilei de miercuri va fi soare, insa treptat pe parcursul zilei norii vor lua locul acestuia. Joi cerul va fi partial insorit, iar vantul va sufla in general slab. Maximele termice in crestere usoara ajung pana la 12 grade Celsius, in timp ce noaptea minimele nu vor depasi 0 grade Celsius.

Targu Lapus:
Si in Targu Lapus vremea va fi frumoasa in urmatoarele doua zile. Meteorologii spun ca in zona miercuri va fi soare, insa dupa amiaza norii vor fi ceva mai numerosi, iar cerul partial noros. Ziua de joi va fi insa una frumoasa cu cer mai mult senin si cativa nori trecatori. Temperaturile maxime nu vor depasi 13 grade Celsius. Noaptea minimele coboara pana la 0 grade Celsius.

Seini: Vreme in general frumoasa se anunta in urmatoarele doua zile si in Seini. Spun meteorologii ca in zona miercuri va fi cer senin si soare, iar norii vor doar razleti. Joi cerul va fi doar partial insorit, iar vantul va sufla slab. La pranz maximele termice se vor situa in jurul valorii de 16 grade Celsius, iar noaptea minimele nu vor depasi 3.4 grade Celsius.


Noaptea, 26 -27 octombrie
Baia Mare: partial noros Min: 1º C
Sighetu Marmatiei: partial noros Min: -1º C
Borsa: partial noros Min: – 4º C
Cavnic: partial noros Min: -1º C
Targu Lapus: partial noros Min: 1º C
Seini: partial noros Min: 2º C

Marti, 27 octombrie
Baia Mare: insorit/partial noros Max 14º C/ Min 0º C
Sighetu Marmatiei: insorit/partial noros Max: 14º C/ Min -1º C
Borsa: insorit/partial noros Max: 9º C/ Min -5º C
Cavnic: insorit/partial noros Max 10º C/ Min -1º C
Targu Lapus: insorit/partial noros Max 12º C/ Min -1º C
Seini: insorit/partial noros Max 14º C/ Min 2º C

Miercuri, 28 octombrie
Baia Mare: predominant insorit Max 15º C/ Min 0º C
Sighetu Marmatiei: insorit/partial noros Max: 15º C/ Min -1º C
Borsa: insorit/partial noros Max:11º C/ Min-5º C
Cavnic: insorit/partial noros Max: 11º C/ Min 0º C
Targu Lapus: insorit/partial noros Max 13º C/ Min 0º C
Seini: predominant insorit Max 16º C/ Min 3º C

Joi, 29 octombrie
Baia Mare: partial insorit Max 16º C/ Min 0º C
Sighetu Marmatiei:partial insorit Max: 16º C/ Min 0º C
Borsa: partial insorit Max: 12º C/ Min -4º C
Cavnic: partial insorit Max12º C/ Min 0º C
Targu Lapus: predominant insorit Max 13º C/ Min 1º C
Seini: partial insorit Max 16º C/ Min 4º C

Sursa: eMM.ro