Anunturi - Informatii Utile

LUCRARI – S.C. VITAL S.A intrerupe furnizarea apei potabile luni, 05 octombrie 2015, in mai multe localitati

S.C. VITAL S.A va intrerupe furnizarea apei potabile luni 05.10.2015, in intervalul orar 08.30 – 12.00, in urmatoarele localitati: Dumbravita, Grosi, Ocolis, Rus, Unguras, Sindresti, Berinta, Curtuiusu Mic, Carpinis, Copalnic Manastur, Chechis, Carbunari. De asemenea, vor fi afectati de aceasta intrerupere si consumatorii de pe strazile Codrului si Dealul Grosului, din municipiul Baia Mare.

Sistarea se datoreaza unor lucrari la reteaua de distributie a energiei electrice, la postul de transformare din cadrul Statiei de Pompare apa potabila din localitatea Dumbravita.

Lucrarile executate fac parte din cadrul Programului Operational Sectorial de Mediu, contractul de lucrari MM-CL-07 “Reabilitarea si extinderea conductelor de aductiune, a rezervoarelor de apa, a statiilor de pompare, a retelei de distributie si a retelei de apa uzata in Baia Mare – Est”.

“Societatea VITAL S.A. solicita intelegere din partea utilizatorilor pentru disconfortul creat. Totodata, rugam toti consumatorii afectati de aceasta intreruperea a apei sa isi asigure necesarul de apa pentru perioada mentionata.

Pentru informaţii suplimentare sau alte sesizari , utilizatorii pot suna la Dispeceratul S.C.VITAL S.A. tel: 0262 212550; 0262 215150, *1,*2.

Va mulṭumim pentru inṭelegere”, scrie pe site-ul furnizorului de apa.

Sursa: Emm