Comunicate de presa

INSCRIERI ACADEMIA DE POLITIE – Azi au inceput inscrierile la IPJ Maramures pentru admiterea in politie, SRI si Armata

Inspectoratul de Politie al Judetului Maramures a declansat incepand cu data de azi, 12 iunie, activitatea de selectie a candidatilor pentru concursul de admitere in institutiile de invatamant ale Ministerului Administratiei si Internelor, ale Ministerului Apararii Nationale si Serviciului Roman de Informatii.

Numarul de locuri sesiunea de admitere 2012 sunt:
Pentru scolile de invatamant superior:
1. Academia de Politie ”Al. I. Cuza” – 69 de locuri, repartizate astfel:
– 19 locuri pentru sectiunea drept, din care 14 locuri pentru candidati barbati si 5 locuri pentru candidati femei.
– 50 de locuri pentru sectiunea Ordine si siguranta publica repartizate astfel: 42 pentru candidati barbati, 5 pentru femei, 1 loc etnie roma, 1 loc etnie maghiara si 1 loc alte minoritati. Locurile pentru minoritati sunt scoase la comun (barbati si femei)

2. Pentru scolile de invatamant superior din sistemul de aparare si siguranta nationala, locurile pentru care Politia romana este autorizata sa recruteze sunt:
Facultatea de Sisteme Electronice si Informatice Militare: 10 locuri, numai barbati
Academia Nationala de Informatii Mihai Viteazul: 5 locuri, doar pentru candidati barbati
Institutul Medico – Militar are alocate: 10 locuri la medicina generala, barbati sau femei
Atentie Termenul limita de inscriere pentru aceste institutii de invatamant superior este 22 iunie!

Inscrierile incep cu data de 12 iunie si se termina in 22 iunie. In acest interval zilnic, recrutarea se desfasoara la sediul I.P.J. Maramures, in Baia Mare, str. 22 Decembrie, nr. 37., in zilele lucratoare, intre orele 09.00-15.00. (tel. 0262.207.711)

Pentru scolile postliceale de agenti de politie, repartizarea locurilor este astfel:
1. Scoala de agenti Campina: 50 de locuri, din care: 43 pentru candidati barbati, 5 pentru femei, 1 loc pentru etnie roma si 1 loc pentru alte minoritati.
2. Scoala de Agenti ”Septimiu Muresan” Cluj Napoca: 50 de locuri, din care 43 pentru candidati barbati, 5 pentru femei, 1 loc pentru etnie roma, 1 loc alte minoritati. Locurile pentru minoritati sunt atat pentru barbati cat si pentru femei.

Inscrierile pentru scolile de agenti au inceput cu data de 12 iunie si se incheie in data de 10 august. In acest interval, recrutarea se desfasoara la Sediul IPJ Maramures, in Baia Mare, str. 22 Decembrie nr. 37, in zilele lucratoare, intre orele 09,00 – 15,00, (tel 0262. 207.711)

Informatii suplimentare se pot gasi pe site-ul oficial al IPJ MM
http://mm.politiaromana.ro

Sursa: IPJ Maramures