Monden

HUNGER GAMES – Ultimul film din seria “Jocurile foamei” va fi lansat in doua parti (TRAILER)

Vezi TRAILER
“Mockingjay”, ultimul film ce va fi realizat pe baza trilogiei de romane “The Hunger Games”, va avea doua parti, care vor fi lansate pe marile ecrane in 2014 si in 2015, au anuntat reprezentantii studiourilor Lionsgate. Mai precis, filmul “The Hunger Games: Mockingjay, Part 1” va ajunge in salile de cinema pe 21 noiembrie 2014, iar pelicula “The Hunger Games: Mockingjay, Part 2” va fi lansata pe 20 noiembrie 2015. Prima parte a avut succesul asteptat, iar producatorii s-au grabit sa filmeze si continuarile la pelicula care prezinta aventura a 24 de adolescenti care sunt aruncati in lupta pe viata si pe moarte, intr-un show televizat.

Franciza cinematografica “The Hunger Games” este realizata pe baza trilogiei de romane SF scrise de Suzanne Collins si prezinta povestea eroine rebele Katniss Everdeen, care incearca sa lupte impotriva regimului opresiv aflat la conducerea poporului Panem – un popor fictiv care s-a ridicat din cenusa unei Americi de Nord postapocaliptice.

Primul film din serie, ce i-a avut ca protagonisti pe Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson si Liam Hemsworth, a fost lansat in luna martie si a devenit un fenomen in cultura pop si mai ales in randul adolescentilor nord-americani, obtinand incasari de 678 de milioane de dolari pe plan mondial.

Cel de-al doilea film din serie, “The Hunger Games: Catching Fire”, va fi lansat pe 23 noiembrie 2013 si va fi regizat de Francis Lawrence.

Lansarea ultimului film in doua parti urmeaza modelul francizelor “Harry Potter” si “Twilight”.
Sursa: Mediafax