Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 12 iunie

Astrotendinta zilei – Astazi sunt justificate reactiile instinctive si agresivitatea datorita fenomenului de Luna Plina. Persoanele intelepte ar trebui sa judece de doua ori inainte de a se exprima sau de a lua decizii importante!

Berbec – Nerabdarea si insistenta de a face doar ceea ce va convine sunt doua dintre predispozitiile din aceasta zi. Surplusul de energie de care dispuneti poate fi folosit cu succes in eforturi fizice.

Taur – Partenerii de viata va solicita mai intens decat va asteptati iar pretentiile vor fi mai numeroase decat in alte zile. Fiti mai relaxati mental si cautati anturajul prietenilor!

Gemeni – Reactiile va sunt imprevizibile iar persoanele cu care va intalniti vor fi
surprinse… Sunteti presati de lipsa de timp iar exprimare verbala poate fi confuza 

Rac – Intamplarile din domeniul profesional va solicita rabdarea si indulgenta fata de erorile descoperite. Este indicat ca sa impliniti voi intaii ceea ce pretindeti de la alte persoane!

Leu – Intentiile voastre au o mare putere, de aceea fiti responsabili in dorintele exprimate! Emotiile neexprimate vor iesi la suprafata pentru a fi cunoscute si armonizate.

Fecioara – Discretia in atitudine va tine la distanta tensiunile relationale. Dificultatile cu care va confruntati sunt cauzate de interiorizarea emotionala!

Balanta – Sunteti foarte dinamici si dornici de deplasari si experiente noi. Enervarile trebuie tinute la distanta, astfel va consolidati imunitatea.

Scorpion – Aveti mari asteptari in domeniul afectiv insa surprizele pot fi pe masura… Adaptati-va solicitarilor din prezent in asa fel incat sa iertati ceea ce nu convine pretentiilor voastre!

Sagetator – Amintirile marcante revin in prezent si au puterea de a va influenta in decizii. Prezenta Lunii in zodia voastra va determina sa fiti patimasi in actiuni si atrasi de senzatii extreme.

Capricorn – Pastrati-va cumpatul si fiti prudenti in afirmatii deoarece spusele va sunt urmarite si interpretate in diferite moduri. Este o zi in care calmul aduce beneficii!

Varsator – Informatiile putine si de calitate sunt cele care merita urmate si discutate. O mare parte a energiei este risipita prin folosirea imaginatiei fara autocontrol!

Pesti – Toate evenimentele pot fi folosite pentru intarirea vointei si a rabdarii. Constientizati faptul ca toate sacrificiile vor fi rasplatite!
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 12 iunie

Astrotendinta zilei – Este o zi incarcata cu influentele trecerii Lunii prin zodia Leu, adica nevoia de a genera actiuni stralucitoare, de anvergura. Exprimarea individualitatii fara nicio retinere este sfatul zilei.

Berbec – Curajul va este accentuat de forte instinctive. Aveti posibilitatea de a spune lucrurilor pe nume fara sa va pese de consecinte.

Taur – Fiti mai atenti la cheltuielile neprogramate deoarece este posibil sa va adanciti in risipa… Enervarile se instaleaza mai repede decat in alte zile.

Gemeni – Aveti un spirit de observatie foarte bine dezvoltat insa il folositi in directii care nu va avantajeaza. Refugiul in preocuparile relaxante este o alegere potrivita pentru regenerarea energiei mentale.

Rac – Atentie la adversarii activi din viata voastra. Este preferabil sa renuntati la activitatile care pot declansa sanctiuni materiale sau limitari afective.

Leu – Intrarea Lunii in zodia voastra face ca sa aveti doua zile incarcate cu emotii intense. Evocarea evenimentelor din trecut poate sa declanseze intamplari surprinzatoare.

Fecioara – Linistea sufleteasca este mai importanta decat salvarea aparentelor… Ajungeti in situatia de a lua decizii importante pentru persoanele apropiate.

Balanta – In cazul in care aveti impresia ca aveti prea multe responsabilitati de rezolvat inseamna ca ati amanat multe solicitari in trecut. Criticile primite au un fundament real!

Scorpion – Fiti cat mai rezervati in manifestarea mandriei deoarece exista riscul de a declansa dispute obositoare. Adevaratii prieteni va protejeaza sensibilitatea pe care o ascundeti…

Sagetator – Disciplinarea proiectelor importante si gandirea pozitiva face ca aparentele restrictii sa se transforme in avantaje. Pastrati-va rabdarea si in situatii care par fara rezolvare!

Capricorn – Aspectele ascunse ale vietii voastre va influenteaza starea de spirit si viziunea de ansamblu. Reformulati-va regulile urmate deoarece tindeti sa fiti insistenti intr-o directie eronata!

Varsator – Gandirea complicata va impinge spre dualitate si nesiguranta emotionala. Vestile primite au menirea de a va dinamiza starile interioare.

Pesti – Vi se potriveste contactul cu persoane cu personalitatea bine conturata. Influentele primite trebuie atent analizate pentru a nu investi in planuri straine de interesele voastre!
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 12 iunie

Astrotendinta zilei – Principalele preocupari ale zilei ar trebui sa fie legate de reorganizarea activitatilor care nu aduc suficiente satisfactii. Eforturile fizice ar trebui diminuate in favoarea actiunilor cerebrale!

Scrie pe adresa de mail [email protected] datele de nastere (an, luna, zi, ora), numele tau sau un pseudonim si poti primi un raspuns personalizat despre predispozitiile astrale pentru perioada in curs. De asemenea, cei interesati ii pot adresa intrebari astrologului Vasile Colopelnic pentru a afla cum sunt perceputi de lume, despre compatibilitati, precum si alte informatii despre zodii. Raspunsurile le puteti afla in emisiunea ”Astre si Destin” de la Televiziunea eMaramures, care se transmite in fiecare vineri, de la ora 17.20, precum si in reluare sambata si duminica, de la ora 21.30.

Berbec – Pastrati-va intelepciunea si nu va implicati in discutiile care nu va privesc! Rasturnarile de situatie vor fi mai numeroase decat va asteptati!

Taur – Persoanele pe care le considerati adversari vor avea actiuni care va surprind. Este indicat sa nu faceti investitii noi bazandu-va doar pe informatii superficiale.

Gemeni – Parerile apropiatilor despre voi sunt contradictorii si va influenteaza foarte mult. Inainte de a urma sfaturile primite, este indicat sa tineti cont de interesele personale!

Rac – Framantarile cu care va confruntati sunt acumulate de mai demult. Este potrivit sa va schimbati obisnuintele care va diminueaza libertatea.

Leu – Sunteti ascultati in cele mai multe conjuncturi relationale. Pentru ca informatiile exprimate sa aiba impact asupra colaboratorilor pastrati-va optimismul!

Fecioara – Ceea ce nu va convine merita exprimat fara rezerve in discutiile de astazi. Discretia exagerata poate da nastere unor interpretari eronate din partea celorlalte persoane.

Balanta – Conditiile de instalare a disputelor sunt favorizate de evenimentele neasteptate. Pentru a va proteja vulnerabilitatea emotionala, cautati compania prietenilor adevarati!

Scorpion – Obligatiile de serviciu va predispun la consum psihic si la decizii neprogramate. Bazati-va mai mult pe rezistenta si pe investitii pe termen lung in eforturile facute!

Sagetator – Pretentiile fata de realizari va sunt foarte mari iar posibilitatile limitate. Acceptati sustinerea prietenilor deoarece actiunile pe cont propriu sunt dificil de finalizat…

Capricorn – Provocarile pe care nu le-ati inteles corect va aduc unele pierderi materiale sau afective. Renuntati la confortul si comoditate pentru a fi mai vigilenti fata de ispitele ascunse!

Varsator – Ceea ce vi se pare voua corect este interpretat in mod diferit de parteneri. Motivatiile care merita sacrificiu maxim trebuie sa izvorasca din propriile credinte si constiinta!

Pesti – Consumul resurselor personale are nevoie de o noua reorganizare. Obisnuintele aduc un confort de moment insa diminueaza dezvoltarea viitorului…
Sursa: Vasile Colopelnic

Actualitate

HOROSCOP – Ce spun astrele pentru ziua de 12 iunie

Tendinta zilei – Deoarece astazi are loc fenomenul de Luna Noua, este recomandabil sa se faca sugestii mentale pozitive, deoarece vor avea efecte pe termen lung.

Berbec – Propunerile si initiativele voastre sunt primite cu entuziasm de prieteni. Puteti da tonul la petrecerea timpului liber, deoarece aveti imaginatie si inspiratie bine aspectate.

Taur – Preocuparile sau macar discutiiile pe marginea relatiilor sentimentale vor avea efecte constructive asupra psihicului vostru.

Gemeni – Aveti mai multe invitatii de onorat si este o zi in care va fi greu sa luati decizii definitive. Pe cat posibil este indicat sa va ocupati de sanatate.

Rac – Intampinati nemultumiri din cauza disconfortului emotional. Este cazul sa va impacati cu evenimentele care v-au marcat in trecut.

Leu – Sunteti usor de impresionat datorita sensibilitatii foarte activate. Alegeti petrecerea timpului liber alaturi de persoanele compatibile cu voi !
 
Fecioara – Pastrati-va discretia in activitatile programate astazi, deoarece este posibil sa va consumati energia cu probleme care nu va apartin.
 
Balanta – Surprizele placute bat la usa voastra si nu trebuie sa ignorati oportunitatile de a va manifesta . Ar trebui sa fiti cat mai decisi in luarea deciziilor.
 
Scorpion – Ocoliti preocuparile sofisticate, deoarece aveti nevoie de relaxare si regenerare. Este ideal sa uitati de grijile cu care v-ati confruntat in aceasta saptamana.

Sagetator – Faceti tot posibilul sa va linistiti din punct de vedere mental, deoarece exista riscul de va enerva foarte repede…

Capricorn – Oboseala acumulata isi face simtita prezenta si vi se indica preocupari care va aduc regenerare. Ancorarea in conservatorism amplifica neincrederea in fortele proprii.

Varsator – Este cazul sa comunicati mai mult despre interesele de grup si sa va adaptati la cerintele celorlalti. Izolarea va genera efecte negative.

Pesti – Intalniti persoane sau evenimente care va provoaca la discutii contradictorii. Absenta atentiei fata de aparente aduc complicatii in derularea zilei.
Sursa: Vasile Colopelnic