Handbal Sport

HANDBAL – LIGA NATIONALA – Vicecampioanele merg la Ramnicu Valcea dupa trei puncte (VIDEO)

Vezi VIDEO
Vicecampioanele vizeaza o noua victorie in Liga Nationala. HCM Baia Mare va juca meciul din cadrul celei de a saptea etape in deplasare la HCM Ramnicu Valcea, partida fiind programata duminica, 27 septembrie, cu incepere de la ora 12.00.

Tehnicianul baimarean Aurelian Rosca spune ca meciul va fi unul mult mai dificil decat precedenta partida cu HC Zalau, dar spera ca elevele sale vor continua parcursul bun de pana acum si vor obtine cea de a saptea victorie din sezon.

“Va fi, ca fiecare partida de pana acum, un meci destul de greu, dar noi il vom trata cu seriozitate, iar dupa meci asteptam sa ne bucuram de victorie”, a declarat Gabriela Perianu.

Inaintea acestui meci, elevele lui Aurelian Rosca au maximum de puncte dupa primele sase runde ale sezonului, dar ocupa locul 2 in clasamentul intermediar, la egalitate cu liderul CSM Bucuresti, diferenta fiind data doar de golaveraj.

Partida va fi arbitrata de cuplul Muntean – Turdean din Mures. In aceeasi etapa, liderul CSM Bucuresti va juca in deplasare la Corona Brasov.

Sursa: T.P.