Handbal Sport

HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR – HCM Minaur va evolua duminica, in deplasare la Elverum (VIDEO)

Vezi VIDEO
HCM Minaur va juca meciul din cadrul celei de a patra etape a Champions League, duminica, in deplasare la norvegienii de la Elverum. In clasamentul momentului, baimarenii se afla pe locul 4 in grupa, cu un total de 3 puncte, podiumul fiind ocupat, la egalitate de puncte, 4, de Skjern Handbold, Motor Zaporozhye si Metalurg Skopje.

Baimarenii spera sa faca un meci bun in Norvegia si sa gaseasca cea mai eficienta metoda de a contracara jocul in viteza al adversarilor.

“In meciurile din Champions League e alta motivatie. Parca nu te lasa jocul sa te relaxezi. Se joaca handbal. Tocmai de aceea trebuie sa trecem peste orice problema si sa jucam handbal pana la sfarsit. Am inteles ca este o echipa foarte rapida, sper sa avem solutii si sa castigam. Sa facem un meci bun – asta este cel mai important, pentru ca Champions League este un spectacol. Cu totii ne-am dorit sa ajungem aici si vrem sa profitam la maximum de meciurile acestea”, a declarat portarul Razvan Pop.

Tehnicianul Petru Pop spera ca elevii sai vor da totul pe teren, mai ales ca Liga Campionilor este o competitie extrem de importanta la nivelul intregului continent si o buna oportunitate pentru fiecare handbalist in parte, de a-si demonstra valoarea.

“Un jucator profesionist, la nivelul Champions League, joaca si isi da toata silinta sa iasa cu o imagina cat mai buna, sa demonstreze valoarea pe care o are. Eu cred ca avem o echipa valoroasa, care cel putin in Romania, daca totul ar merge bine, nu ar avea nicio problema”, a declarat Petru Pop.

Meciul dintre Elverum si HCM Minaur va avea loc duminica, incepand cu ora 17.15, ora Romaniei.

Sursa: Tania Purcaru