Handbal Sport

HANDBAL – LIGA CAMPIONILOR – HCM Minaur a urcat pe locul 3 in clasamentul Grupei D, la egalitate cu Motor Zaporozhye

HCM Minaur a obtinut, duminica, o victorie extrem de importanta in ultima etapa a turului grupelor Champions League. Baimarenii s-au impus cu 21-20 in fata macedonenilor de la Metalurg Skopje si au castigat cele doua puncte puse in joc, reusind sa urce pe locul trei in clasamentul uneia dintre cele mai echilibrate grupe din actualul sezon.

Campionii Romaniei au gestionat extrem de bine finalul meciului si, dupa doua remize obtinute acasa cu Kadetten Schaffhausen si in deplasare la Elverum, baimarenii au reusit sa se impuna, la limita, in fata macedonenilor. In celalalt meci din grupa, Motor Zaporozhye s-a impus, cu 30-31, in deplasarea din Norvegia.

“Vreau sa le multumesc baietilor pentru felul in care au intrat pe teren, pentru atitudinea de care au dat dovada si pentru taria de caracter. Am avut o perioada destul de dificila in ultimele zile, dar se pare ca pana la urma am reusit sa obtinem si noi doua puncte, dupa alte doua meciuri cu foarte mult ghinion”, a declarat Petru Pop.

“A fost un meci greu, asa cum sunt absolut toate partidele, indiferent daca joci acasa sau in deplasare. Ne bucuram ca am castigat cele doua puncte, pentru ca puteam la fel de bine sa facem egal sau chiar sa pierdem. Cred ca ne-am concentrat mult mai bine in ultimele 2-3 minute fata de meciul de la Elverum, unde am fi putut sa castigam”, a marturisit, la randul sau, capitanul baimarenilor, Marius Sadoveac.

In urma acestor rezultate, HCM Minaur Baia Mare a urcat pe locul 3 in clasamentul momentului, cu 6 puncte, la egalitate cu Motor Zaporozhye, lider fiind, cu 8 puncte, danezii de la Skjern. In prima etapa a returului, HCM Minaur va juca duminica, 25 octombrie, in deplasare la Metalurg.

Sursa: Tania Purcaru