Monden

GRAV – Iurie Darie, in stare foarte grava dupa ce a suferit un accident vascular cerebral

Iurie Darie este in stare foarte grava la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta “Bagdasar-Arseni”, actorul fiind supus, in noaptea de sambara spre duminica, unei interventii chirurgicale pentru a i se elimina lichidul de la creier, insa a suferit un accident vascular cerebral.

La solicitarea presei, purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Florian Bica, a declarat ca starea actorului este grava dupa ce a suferit accidentul vascular cerebral, pacientului fiind-i pus un dren exterior pentru eliminarea lichidului de la creier.

Actorul a fost transferat, sambata seara, 16 iunie, la Spitalul Universitar Bucuresti la Spitalul de Urgenta “Bagdasar-Arseni”, unde in 21 mai actorul a fost operat pentru eliminarea lichidului de la creier.

Medicii de la Spitalul Universitar au luat decizia de a-l transfera pe actor in conditiile in care problemele medicale pe care le are Iurie Darie sunt consecinta afectiunii mai vechi, pentru care a fost operat, de altfel, la Spitalul de Urgenta “Bagdasar-Arseni”.
Sursa: Mediafax