Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA 2 – FCM Baia Mare vrea trei puncte in deplasarea de la FC Bihor Oradea (VIDEO)

Vezi VIDEO
FCM Baia Mare continua lupta in cel de-al doilea esalon valoric al Romaniei. In cadrul etapei a cincea, elevii lui Dorin Toma vor evolua maine, incepand cu ora 11.00, in deplasare la FC Bihor Oradea. Inaintea acestei runde, FCM Baia Mare ocupa locul 1 in ierarhia momentului, cu un total de 10 puncte, in timp ce bihorenii sunt abia pe locul 13.

FCM Baia Mare vine dupa un succes important in Cupa Romaniei, acolo unde fotbalistii din Dealul Florilor au reusit sa obtina, in premiera, calificarea in optimile de finala.

“Niciun meci nu este usor, mai ales dupa aceasta calificare in optimile Cupei Romaniei. Va trebui sa lucrez mai mult la moralul jucatorilor, pentru a nu trata acest meci de sus”, a declarat antrenorul Dorin Toma. Tehnicianul Dorin Toma se asteapta la o partida dificila, avand in vedere ca vor intalni o echipa disperata, care a inceput campionatul foarte slab, dar care in ultima etapa a reusit sa obtina un punct pretios in deplasarea de la FC Brasov.

“Nu suntem favoriti, pentru ca acel punct l-au facut la FC Brasov, in ultima etapa, deci sunt pe o panta ascendenta si vom avea un meci dificil. Speram sa facem un joc bun, sa fim concentrati si sa ne intoarcem cu trei puncte la Baia Mare”, a explicat tehnicianul baimarean. Partida va fi una importanta si pentru Razvan Lupu, mijlocasul care se va intoarce la Oradea, din postura de adversar.

“Va fi un meci mai special pentru mine, pentru ca este prima data cand ma intorc in postura de adversar. Ne asteptam la un meci dificil, avand in vedere ca vom intalni o echipa ce trece printr-o perioada grea din punct de vedere financiar, iar acest lucru cred ca ii va motiva foarte tare”, a declarat Razvan Lupu. Atuul echipei baimarene este forma excelenta a jucatorilor, care au reusit succese pe linie, atat in cupa, cat si in campionat.

“Va fi o partida grea, tinand cont ca sunt intr-o situatie dificila. Am fost si eu acasa in vara, am trecut pe la echipa si am aflat ce se intampla, iar acum sper sa trecem cu bine de meciul acesta. Noi traversam acum o perioada buna, suntem pe val si cred ca acesta este este atu-ul nostru”, a declarat Sergiu Oltean.

Meciul dintre FC Bihor Oradea si FCM Baia Mare va avea loc maine, incepand cu ora 11.00, si va fi transmis in format livetext pe fcmbaiamare.ro si emm.ro.

Sursa: Tania Purcaru