Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA 2 – FCM Baia Mare vrea puncte in deplasarea de la Gaz Metan Medias

FCM Baia Mare va juca sambata, cu incepere de la ora 11, meciul din cadrul celei de a 9-a etape a Ligii 2 de fotbal, in deplasare la puternica echipa Gaz Metan Medias. Gruparea sibiana a schimbat de curand antrenorul, la carma echipei venind Leo Grozavu, de la FC Botosani.

Inaintea acestui meci, FCM Baia Mare ocupa primul loc in clasamentul seriei secunde, cu un total de 18 puncte, fiind urmata de CSM Ramnicu Valcea, la trei puncte distanta. Adversarii de sambata se afla pe locul 5, cu un total de 13 puncte.

“Un meci foarte greu, in care vom intalni o echipa ce a retrogradat din Liga 1, o echipa foarte bine organizata pe toate palierele – de la conducere pana la jucatori. Ei au schimbat acum si antrenorul, cu un tehnician din Liga 1, Leo Grozavu, si vor fi foarte motivati. Ne asteapta o partida dificila, dar speram sa castigam la Medias cel putin un punct”, a declarat tehnicianul Dorin Toma.

Chiar daca partida se anunta una dificila, fotbalistii baimareni sunt decisi sa se intoarca de la Medias cu puncte si considera ca atuurile lor in aceasta confruntare este forta grupului si perioada buna pe care o traverseaza echipa.

“Va fi un meci foarte greu, Gaz Metan este o echipa de prima divizie, dar noi mergem la victorie, ne dorim sa castigam. Ne asteapta o partida dificila, dar noi suntem pregatiti. Mediasul are o echipa foarte buna, omogena, au jucat multe meciuri impreuna, dar si noi avem un lot valoros, sudat si cred ca atuul nostru va fi forta grupului”, a declarat Adrian Ster.

“Un meci foarte greu, in care vom intalni o echipa buna, dar care a inceput mai slab sezonul si care va dori victoria in acest meci. Suntem echipa de pe primul loc si toti vor sa ia maximum de puncte in intalnire cu noi. Obiectivul nostru este sa nu pierdem, sa venim macar cu un punct de acolo, daca nu chiar cu o victorie”, a spus, la randul sau, Valer Giurgiu.

In aceeasi etapa, principala urmaritoare a baimarenilor, CSM Ramnicu Valcea, va evolua in deplasare la CS Mioveni.

Sursa: Tania Purcaru