Fotbal Sport

FOTBAL – LIGA 2 – FCM Baia Mare, singura echipa neinvinsa in cele doua serii

Noua etape s-au scurs din editia 2015-2016 a esalonului secund, iar FCM Baia Mare continua sa fie revelatia sezonului. Gruparea baimareana este singura echipa din Liga 1 si Liga a 2-a ramasa fara infrangere. Performanta echipei antrenate de Dorin Toma este una aparte, tinand cont ca FCM Baia Mare a promovat in Liga a 2-a de abia in acest sezon.

Echipa baimareana are cea mai buna aparare din serie, cu doar 6 goluri primite in primele 9 etape, dar si al doilea atac, cu 17 goluri inscrise, dupa UTA Batrana Doamna, echipa care a marcat pana acum 18 goluri.

In subsolul clasamentului seriei a doua, Unirea Tarlungeni si Metalul Resita ocupa in continuare ultimele doua locuri care duc la retrogradarea directa inainte de inceperea play-off-ului si play-out-ului.

FCM Baia Mare conduce si in clasamentul golgeterilor. Astfel, in seria secunda, Sergiu Arnautu este cel mai bun marcator dupa primele 9 etape, cu un total de 7 goluri, iar Silviu Balaure se afla pe locul 13, cu 3 goluri inscrise in meciurile din Liga a 2-a.

Sursa: T.P.