Sport

FOTBAL – JUNIORI – FC Salina Ocna Sugatag – locul I la turneu in Satu Mare: 17 goluri date, niciunul primit

FC Salina Ocna Sugatag a reprezentat judetul Maramures la a cincea editie a Cupei Macron la fotbal, un turneu destinat juniorilor nascuti in 1998. Competitia a avut loc pe baza sportiva Somesul din Satu Mare. Maramuresenii nu numai ca au castigat locul 1, dar au reusit sa termine turneul fara sa primeasca vreun gol si sa isi adjudece si doua premii speciale.

Echipa din Ocna Sugatag a facut parte din Grupa C, alaturi de Il Calcio Satu Mare, FC Zalau si Juniorul Satu Mare.

Rezultatele din grupa
:
FC Salina Ocna Sugatag – Juniorul Satu Mare 4-0 (Opris 2, Onea, Ciocan);
FC Salina Ocna Sugatag – FC Zalau 1-0 (Costinar);
FC Salina Ocna Sugatag – Il Calcio Satu Mare 4-0 (Onea, Opris 2, Pintea).

FC Salina s-a clasat pe locul 1 in grupa, iar in semifinala a jucat cu CFR Timisoara. Gruparea maramureseana s-a impus cu 3-0 (Ciocan 2, Opris).

A urmat ultima faza a competitiei, finala pentru stabilirea podiumului, disputat de FC Salina Ocna Sugatag, LPS Satu Mare si Kinder Carei. LPS Satu Mare a trecut de Kinder Carei cu scorul de 3-1, FC Salina a dispus de Kinder cu 5-0 (Pintea 2, Ciocan si Opris 2) si a remizat (0-0) cu LPS Satu Mare. FC Salina Ocna Sugatag a castigat locul I, cu golaverajul de 17-0.

Ioan Opris a primit titlul de golgheter al competitiei, gratie celor sapte goluri reusite, iar portarul Razvan Revesz a primit premiul special din partea organizatorilor pentru faptul ca nu a primit niciun gol.

Lotul folosit la Cupa Macron: Razvan Revesz, Georgel Muresan, Alex Barbu, Darius Oltean, Alex Bandi, Ioan Opris, Dacian Dunca, Mugurel Costin, Sergiu Ciocan, Razvan Onea, Adrian ster, Lorand Costinar, Cosmin Pintea, Robert Variu si Gratian Varga. Antrenori: Emil Kemenes – principal, Andrei Vlasan – secund, Vasile Sleam – cu portarii. Conducatorul delegatiei: Stavar Burlibasa.

Urmatoarea competitie la care FC Salina Ocna Sugatag va fi prezenta se va derula in luna august, in Ungaria (la Debrecen). Pana atunci e vacanta pentru juniorii de la Salina, reunirea pentru noul sezon fiind programata in 17 iulie.

Foto (c) FC Salina Ocna Sugatag.
Sursa: George Dragu