Sport

FOTBAL – EURO 2012 – Shakira inregistreaza cantece in Polonia

Vedeta columbiana a muzicii pop, Shakira, venita in Polonia pentru a-l sustine in timpul Euro 2012 pe prietenul sau, fotbalistul spaniol Gerard Pique, a profitat de ocazie pentru a inregistra la Gdansk cantece pentru viitorul sau disc, informeaza AFP, citand surse ale studiourile de inregistrari. Shakira a facut inregistrari intre 12 si 20 iunie, a indicat Lech Parell, presedintele Radio Gdansk. ”In unele zile, ea a lucrat pana in zori”, a spus el. Artista a patruns in inimile suporterilor de fotbal cu cantecul “Waka Waka – This time for Africa”, tema oficiala a Federatiei Internationale de Fotbal (FIFA) pentru Cupa Mondiala 2010 din Africa de Sud.

Potrivit lui Parell, echipa Shakirei a luat un prim contact cu studiourile sale, incognito, la sfarsitul lunii mai. El nu a aflat de identitatea artistei decat in momentul in care s-a pus problema rezervarii. ”Cand am aflat, am facut tot posibilul pentru a gasi timp pentru Shakira”, a adaugat el. ”Shakira este fara indoiala un mare star, noi suntem deci foarte placut surprinsi” ca ea a ales studiourile din Gdansk, a adaugat Parell subliniind ca stabilimentul sau a fost la inaltimea cerintelor Shakirei.

”La fel ca stadioanele noastre pentru Euro 2012 care au placut intregii lumi, studiourile noastre, construite foarte bine, raspund si ele normelor internationale”, a asigurat el.

Parell s-a declarat surprins sa vada cat de important este pentru Shakira sa lucreze in discretie, in comparatie cu dispozitia sa de a aparea sub lumina reflectoarelor pe stadionul din Gdansk, unde il incurajeaza pe Pique in timpul turneului.

”Se poate spune ca ea vrea sa se extraga complet din aceasta ambianta pentru a se consacra in intregime lucrului”, a spus producatorul.

Euro 2012 a inceput pe 8 iunie la Varsovia si se va incheia pe 1 iulie, cu finala de la Kiev.

Foto (c) shakira.com.
Sursa: Agerpres