Sport

FOTBAL – EURO 2012 – “Aceasta echipa este o orchestra!”, a exclamat Trapattoni dupa confruntarea cu Spania

“Evident, suntem foarte deceptionati pentru acest rezultat. Pentru a doua oara, dupa meciul cu Croatia, incasam un gol dupa numai trei minute de joc”, a declarat italianul Giovanni Trapattoni, selectionerul echipei Irlandei, dupa infrangerea in fata spaniolilor (0-4) in Grupa C a Campionatului European de fotbal 2012. “Este dificil sa revii la scor in fata unei echipe atat de puternice cum este Spania. Aceasta echipa este o orchestra! Fiecare jucator participa la perfectie la constructia actiunilor”, a afirmat Trapattoni.

Antrenorul italian a declarat ca isi va intreba elevii ”De ce clacati la EURO in timp ce in faza de calificare ati mers perfect in fata unor echipe de top? Nu stiu, nu inteleg aceasta diferenta de atitudine. Fara indoiala, presiunea, teama de o mare competitie isi spun probabil cuvantul si trebuie sa ne aplecam asupra acestui aspect”.

”Pentru ultimul nostru meci, cu Italia, eu vreau sa cred ca ne vom face datoria cum se cuvine. Daca ei vor merge in sferturile de finala, atunci asta se va datora calitatilor lor, dar in niciun caz nu vor beneficia de ‘ajutorul’ Irlandei’, a adaugat Trapattoni.
Sursa: Agerpres