Monden

FESTIVALUL CASTANELOR – Tinie Tempah si alti artisti de renume au incheiat Festivalul Castanelor 2015 cu show-uri de exceptie (VIDEO)

 
 

Vezi VIDEO
Ultima seara dedicata Festivalului Castanelor a adus in fata publicului baimarean artisti precum Connect-R, 3 Sud Est , Vama Veche, Naguale, Tinie Tempah si BUG Mafia.

Chiar daca pe finalul evenimentului norii au adus ploaia peste Baia Mare, Tataee, Caddy si Uzzi au creat o atmosfera electrizanta in care zeci de mii de baimareni au cantat la unison impreuna cu artistii.

Momentul mult asteptat al serii a fost concertul lui Tinie Tempah, rapperul englez nascut in Nigeria reusind, impreuna cu publicul, sa “scrie” inca o fila din seria evenimentelor reusite din cadrul festivalului din acest an.

Concertele din ultima seara a Festivalului Castanelor a fost deschis de Connect-R.

Artistul a aratat ca in continuare ca el “vara nu doarme” si, chiar daca e toamna, se bucura de acelasi succes. 

Festivalul Castanelor a fost pentru baietii de la 3 Sud Est un moment prielnic pentru a-si aduce aminte de ce inseamna pentru ei castanele. Si daca in clasele I-IV artistii isi luau castane, mai tarziu au descoperit ca in Baia Mare fructele au o aroma speciala. Cu o experienta vasta in lumea show bizz-ului, baietii de la 3 Sud Est isi fac planuri marete de viitor. 

“Avem si noi multa experienta. Atatea spectacole si-au spus deja cuvantul. Deja suntem familiarizati. Artistii batrani fac show-ul bun. Suntem obisnuiti si incercam si noi sa facem ce putem. Pur si simplu ne jucam pe scena, ne jucam cu publicul, ne jucam cu cuvintele. Pe scena trebuie sa intri relaxat si nu speriat de oameni. Acum sa nu inteleaga lumea ca intram pe scena fara emotii. Avem emotii, exact cum zice si piesa noastra. Un artist daca nu are emotii inseamna ca nu traieste evenimentul respectiv”, au spus baietii de la 3 Sud Est. 

Reintors acasa pentru a urca pe scena Festivalului Castanelor, baimareanul Ovidiu Baciu, alias Naguale, s-a aratat multumit de cum evolueaza lucrurile in orasul sau natal. 

“Orasul este superb. Ma bucur foarte mult sa vad un oras infloritor, un oras care evolueaza pe zi ce trece si de la un an la altul vad tot mai multe rezultate. In ceea ce privesc planurile de viitor sunt foarte multe piese pe care urmeaza sa le lansam, piese produse de toata echipa mea, echipa Kazibo Music. Avem cateva colaborari mari pe plan international alaturi de unul dintre cei mai mari DJ din lume, Marco Schultz. Este un videoclip pe care l-am filmat in urma cu vreo doua saptamani si face parte dintr-un proiect mai amplu de promovare a turismului romanesc in colaborare cu Autoritatea Nationala pentru Turism. Tocmai am primit primul draft si l-am vazut exact la hotel, inainte sa venim, si suntem extrem de incantati”, a declarat Naguale. 

Despre planuri de viitor a vorbit si Tudor Chirila, solistul trupei Vama. Dupa ce formatia s-a bucurat de un succes rasunator cu piesa “Perfect fara tine”, artistii de la Vama se pregatesc de un album in limba engleza. 

“Noi ne-am intors de la Londra. Ne pregatim sa lansam un single in limba engleza. O sa avem un album intreg, probabil, in limba engleza. Asta fara sa insemne ca neglijam cantecele in romana doar ca o sa muncim de doua ori mai mult. Incercam sa cantam si pe la vecinii nostri adica usor, usor sa cantam in Ungaria, Bulgaria, sa cantam si mai departe, in Polonia, poate Slovacia si sa ne extindem putin teritoriile pentru ca noi suntem niste baieti care facem ceea ce ne place si ne-ar placea sa cantam si in engleza o perioada”, a spus Tudor Chirila.

Sursa: Simona Vasiac