Sport

EURO 2012 – Angela Merkel crede ca Germania a facut un meci formidabil cu Grecia

Cancelarul german Angela Merkel considera ca reprezentativa tarii sale a reusit un meci formidabil in fata Greciei, aseara, 22 iunie, la Gdansk (Polonia), in sferturile de finala ale EURO 2012. Merkel, care a fost prezenta in tribune la acest joc, a recunoscut ca a “tremurat putin la inceput”, deoarece este mereu incitant sa asisti la acest gen de partide. ”Insa am avut apoi impresia ca am dominat. A fost un meci formidabil”, a adaugat cancelarul.

”Felicitari, continuati la fel ca pana acum”, a mai spus Angela Merkel, indemn adresat jucatorilor selectionerului Joachim Loew, care urmeaza sa intalneasca joi, in semifinale, castigatoarea confruntarii dintre Anglia si Italia.

In ciuda climatului tensionat existent intre cele doua tari, din cauza atitudinii riguroase a Germaniei fata de Grecia, tara confruntata cu o grava criza provocata de uriasa sa datorie publica, suporterii celor doua selectionate, prezenti in tribunele arenei din Gdansk, s-au aratat suficient de decenti.

Jucatorii celor doua formatii au afirmat, inaintea partidei, ca se vor concentra doar asupra aspectului sportiv al intalnirii.
Sursa: Agerpres