Actualitate

DUPA GRATII – Tanarul suspectat ca a injunghiat un tanar din Finteusu Mare a fost arestat preventiv

Foto: (c) emaramures.roUn tanar suspectat ca in noaptea de 11 spre 12 iulie l-ar fi injunghiat, de mai multe ori, pe un barbat de 25 de ani din Finteusu Mare, a fost arestat preventiv, in urma propunerii procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Maramures. Potrivit procurorilor, in urma unui conflict spontan avut cu partea vatamata, atacatorul i-ar fi aplicat acestuia mai multe lovituri cu cutitul in zona abdominala. Instanta a admis propunerea formulata de parchet si a dispus arestarea preventiva a suspectului pentru 29 de zile. 

Dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale extrem de dificile, tanarul din Finteusu Mare, care a fost injunghiat de cinci ori de un rival in dragoste – dupa cum spun apropiatii acestuia -, urmeaza sa fie din nou pus pe masa de operatie.

In urma investigatiilor medicale, se pare ca tanarul de 25 de ani s-a ales nu doar cu mai multe rani adanci la nivelul abdomenului, ci si cu coaste rupte, astfel incat se impune o interventie chirurgicala la nivelul plamanilor, operatie pe care chirurgii nu au realizat-o in dimineata in care barbatul a ajuns la spital, din cauza starii grave in care se afla acesta.

In prezent, tanarul este conectat la aparate, dar este constient, reusind sa comunice cu familia, chiar daca o face cu mare dificultate.

CITESTE SI:
ACTUALIZARE – TENTATIVA OMOR – Tanar din Finteusu Mare injunghiat de un rival in dragoste (VIDEO)

Foto: (c) emaramures.ro
Sursa: Anca Popescu