Actualitate

CONTRABANDA – Poligon de tragere la frontiera Maramuresului cu Ucraina (VIDEO)

Foto: contrabanda - Sarasau (c) eMaramures.roVezi VIDEO
Noua focuri de avertisment au tras politistii de frontiera de la Sarasau in timpul unui actiuni de capturare a unor persoane suspecte de fapte de contrabanda. Oamenii legii au prins in flagrant la granita Maramuresului cu Ucraina mai multe persoane care incercau sa introduca in tara colete cu tigari, iar pentru ca acestea nu s-au oprit la somatii s-a facut uz de arma.

Actiunea s-a desfasurat ieri, 19 iulie, cand politistii de frontiera i-au zarit pe contrabandisti cu pachetele in spate. Barbatii zariti in timpul misiunii de supraveghere si-au aruncat incarcatura unde s-a nimerit si au fugit inapoi in Ucraina la vederea patrulei. La cercetarea terenului au fost descoperite 15 colete ce contineau 7.500 pachete cu tigari de provenienta ucraineana in valoare de peste 68.400 lei.

Politistii de frontiera maramureseni le-au cerut ajutorul colegilor ucraineni pentru prinderea fugarilor, insa acestia nu au fost prinsi. Cercetarile continua in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si a documentarii intregii activitati infractionale.
Sursa: I.O.