Comunicate de presa

CONCURS DE FOTOGRAFIE – 24 septembrie – Ziua Libertatii de Miscare

Ministerul Transporturilor si companiile de transport din cadrul acestuia marcheaza, in data de 24 septembrie, Ziua Libertatii de Miscare. Cu aceasta ocazie va fi lansat un concurs de fotografie despre placerea calatoriei, despre mobilitate si despre libertatea de a calatori, indiferent de mijlocul de transport ales.

Concursul consta in transmiterea, pe pagina de Facebook a evenimentului, a unor fotografii originale, care sa promoveze ideea centrala a mesajului Zilei Libertatii de Miscare. Imaginile pot fi transmise in intervalul 24 septembrie – 26 octombrie, urmand ca desemnarea si decernarea premiilor sa se faca in data de 27 octombrie, in cadru oficial, cu participarea Ministrului Transporturilor.

O parte dintre premii vor fi oferite de catre Registrul Auto Roman si vor consta in abonamente pentru un un an la Revista AutoTest, revista editata de RAR. Detalii referitoare la celelalte premii, precum si regulamentul de participare la concursul foto, sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/937957822916573/ 

Sursa: Biroul de Presa Registrul Auto Roman