Comunitate

CONCERT – „Discoteca anilor 80–90” a adunat zeci de mii de spectatori la Festivalul Castanelor 2015 (VIDEO)

 
 

Vezi VIDEO
Prima editie a Festivalului Castanelor care este si prima editie internationala, a adunat la scena zeci de mii de spectatori. In seara zilei de vineri, 25 septembrie, pe scena amplasata pe Bulevardul Unirii au urcat nume grele din industria muzicala internationala: Cultura Beat, Sabrina, CC Catch, Faydee, dar si interpreti autohtoni: Tara sau Delia.

Asteptati cu mare interes de spectatorii dornici de distractie, interpretii au facut un adevarat spectacol. Potrivit oamenilor de ordine, numarul celor care au asistat la spectacole a fost de aproximativ 20.000 de persoane. Recitalurile au fost indelung aplaudate de spectatorii care au cantat impreuna cu artistii melodiile care faceau furori in anii 1980 – 1990. „Mr. Vain” al celor dela Culture Beat, „Boys” interpretat de Sabrina sau “Soul Survivor” al lui CC Catch. La fel de savurate au fost si melodiile interpretate de Faydee, Tara sau Delia.

Recitalurile au fost indelung aplaudate de spectatori si s-au cantat impreuna cu artistii melodiile care faceau furori in anii 1980 – 1990. „Mr. Vain” al celor dela Culture Beat, „Boys” interpretat de Sabrina sau oul Survivor” al lui CC Catch. La fel de savurate au fost si melodiile interpretate de Faydee, Tara sau Delia. 

Toti intepretii au avut doar cuvinte de lauda la adresa publicului baimarean.„A fost un public foarte cald, l-am simtit plin de entuziasm si m-au primit cu multa dragoste”, a spus CC Catch la coborarea de pe scena, asta dupa ce a repetat cateva melodii la cererea publicului care i-a scandat numele minute in sir.

Sursa: Ana Pop