Actualitate

COMERT ILICIT – Peste 3 tone de cereale au fost confiscate cu tot cu o masina, la Viseu de Sus

Politisti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor impreuna cu politisti de frontiera de la Sectorului Viseu de Sus au organizat si executat o actiune de prevenire si combatere a faptelor de evaziune fiscala pe linia comertului ilicit cu cereale si produse cerealiere. Oamenii legii au actionat ieri, 11 iunie, pe raza orasului Viseu de Sus si in imprejurimile acestuia.

Prin localitatea Viseu de Jos, politistii au identificat o autoutilitara, condusa de Ion P. din localitatea Calinesti. In interiorul autoutilitarei, a fost gasita cantitatea de 3.300 kg de cereale si produse cerealiere, estimate la o valoare de 2.600 lei, pentru care conducatorul auto nu a putut prezenta documente de provenienta sau de insotire a marfii.

In conformitate cu legislatia in vigoare, politistii au aplicat o sanctiune contraventionala in valoare de 3.000 lei. De asemenea, a fost luata masura ridicarii in vederea confiscarii, atat a celor 3, 3 tone de marfa cat si a autoutilitarei cu care s-a efectuat transportul cerealelor.
Sursa: I.O.