Monden

CASATORIE – Seful arbitrilor, Ion Craciunescu, socru mic la Sighetu Marmatiei

Foto: Ioan Craciunescu (c) eMaramures.roSeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Ion Craciunescu, a fost socru mic azi, 18 iulie, la Sighetu Marmatiei. Fiica sa, Alina, a spus ”Da” in fata ofiterului de stare civila de la Primaria Sighetu Marmatiei, in prezenta familiilor reunite. Tanara si-a readus tatal in Maramures, la doar cateva zile dupa incheierea cursurilor pentru arbitrii de Liga 1 organizate la Baia Mare, dupa ce a acceptat sa ii fie sotie unui sighetean care traieste insa in Statele Unite ale Americii. Despre fericitul eveniment a vorbit Ion Craciunescu atat in direct la Radio eMaramures, in emisiunea ”Povesti cu cantec” a Danielei Morari, cat si la intalnirea pe care a avut-o cu presa locala la sfarsitul saptamanii trecute.

Seful arbitrilor a sosit inca de ieri, 17 iulie, in Maramures, oprindu-se la Ocna Sugatag, iar azi, la amiaza, a participat la cununia civila a fiicei sale – in varsta de 32 de ani, declarandu-se extrem de fericit. Chiar daca si-a tinut departe viata persoana de ochii presei, Alina Craciunescu a acceptat ca la starea civila sa fie prezenti si jurnalisti.

Despre momentul in care a aflat ca va fi socru mic, Ion Craciunescu a vorbit prima data la Baia Mare. ”Saptamana trecuta m-am pomenit cu fiica mea ca a venit acasa si mi-a zis: «Tata, vin cu un baiat!» Baiatul este din Maramures si mi-a zis: «Am venit sa o cer in casatorie pe fiica dumneavoastra!». (…) A fost un moment special in viata, e ceva extraordinar. Imi faceam socoteala ca pana in Maramures sa vin la ea nu e mult, doar ca baiatul sta in America… Sunt oameni seriosi maramuresenii. Asa ca o simt in siguranta. Sa dea Dumnezeu sa le fie bine maramuresenilor!”, a spus Craciunescu.
Sursa: Ioana Osan