Politica

CAMPANIE ELECTORALA – REFERENDUM – USL si PDL strang randurile in Maramures, pentru urmatoarele trei saptamani (VIDEO)

Vezi VIDEO
In urmatoarele trei saptamani, pana cand romanii se vor prezenta la urne pentru a vota daca presedintele suspendat al Romaniei mai trebuie sau nu sa ramana in functie, liberalii, conservatorii si social-democratii maramureseni vor duce o campanie de sustinere a demiterii lui Traian Basescu, campanie bazata pe caracterul conflictual si distructiv al acestuia.

„Referitor la referendumul ce va avea loc in 29 iulie, tot activul de partid, respectiv de USL, va fi mobilizat! Vom explica oamenilor, cu constiinciozitate, motivele acestei demiteri si sansa Romaniei de a porni pe un drum constructiv, pozitiv. Avem nevoie de predictibilitate in politica si nu de cearta continua”, a precizat secretarul executiv al PNL Maramures, Gavril Ardusatan.

„Evident ca ne vom implica, din punctul meu de vedere este batalia cea mai importanta pe care o ducem de cativa ani incoace. Trece peste alegerile locale! Va fi punctul culminant al unei batalii politice care se duce de foarte mult timp. Romanii vor trebui sa aleaga, asa cum vom spune si in campania electorala, intre normalitate si anormalitate”, a declarat purtatorul de cuvant al PSD Maramures, Gabriel Zetea.

Liderul democrat-liberalilor maramureseni s-a declarat convins ca toti membrii PDL se vor implica total in sustinerea fostului lor presedinte de partid, acum presedinte al Romaniei aflat in stare de suspendare. „Am stabilit toate etapele si tot ceea ce trebuie de facut si ceea ce revine organizatiei PDL Maramures, intram in campanie electorala. Intram pentru a sustine reforma, masurile care cu greutate s-au luat in acesti ani, pe care poporul roman le-a suportat cu greu”, a mentionat Mircea Man.

Presedintele PDL Maramures a confirmat ca sloganul de campanie al democrat-liberalilor va fi „Vara asta se poarta alb”, subliniind ca la sedinta extraordinara a Colegiului National albul a fost culoarea predominanta.

Biroul Perlament Judetean al PDL Maramures a anuntat, de altfel, ca se va reuni maine, 11 iulie, incepand cu ora 12.00, pentru a discuta despre mobilizarea in vederea sutinerii lui Traian Basescu. La sedinta sunt convocati si primarii democrat-liberali din judet. Liderii filialei de partid incearca sa stranga circa 2.000 de sustinatori cu care sa mearga sambata la Cluj-Napoca, unde va fi organizat un miting pro Basescu.

Sursa: Catalin Vischi