Politica

CAMPANIA CONTINUA – Liberalii maramureseni “vaneaza” a 52-a primarie USL din judet

In timpul analizei rezultatului obtinut la alegerile locale din 10 iunie de PNL Maramures, senatorul Liviu Titus Pasca a precizat ca desi liberalii au castigat in judet 28 de primarii, iar partenerii de coalitie, social-democratii, alte 22 de primarii, campania de recrutari politice in randul celor care au obtinut mandate va continua. Parlamentarul a anuntat in acest context ca USL il va inregimenta si pe Vasile Coman ”Varzaru”, cel care a castigat din postura de independent Primaria Viseu de Sus.

Liberalii se concentreaza acum pentru a raporta castigarea de catre USL a 52-a primarie din judet, cea din Miresu Mare, unde in 24 iunie se organizeaza un nou tur de scrutin. In comuna maramureseana, se vor confrunta democrat-liberalul Ioan Maties si liberalul Virgil Pruna, actualul primar, care in turul I au obtinut fiecare 968 de voturi.

”In afara de Miresu Mare, unde se disputa al doilea tur, si unde sper ca vom castiga cea de-a 52-a primarie din judet, mai sunt 16 primari PDL, 2 primari UNPR, 1 primar PPDD si 6 primari independenti. Din acesti primari independeti, trei s-ar putea sa treaca la noi, dar deocamadata nu va pot da nume”, a precizat senatorul Liviu Titus Pasca.
Sursa: Catalin Vischi