Actualitate

CALATORIE SPRANCENATA – Un baimarean transporta calatori in Spania fara permis si intr-un autobuz cu numere false

De o scurta si aventuroasa calatorie au avut parte mai multi calatori care s-au imbarcat intr-un autobuz cu gandul sa ajunga in Spania, dar care au parcurs doar 15 kilometri din traseu. Cursa internationala cu plecare din Baia Mare a fost oprita ieri, 27 iunie, la orele pranzului, pe DN 1C, in Cicarlau, in timpul unui control de rutina.

La volan autobuzului oprit s-a aflat Rares B., de 31 de ani, din Baia Mare. Acesta transporta 15 persoane pe ruta Baia Mare – Spania. In urma verificarilor efectuate s-a constatat faptul ca, autobuzul, de culoare alba, aflat in proprietatea unei societati comerciale din Baia Mare, avea aplicate placute cu numar de inmatriculare fals. Aceste placute au fost atribuite altui autobuz, de culoare gri, aflat in proprietatea altei societati comerciale din Baia Mare.

In cauza se efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu numar de inmatriculare fals si conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu permis necorespunzator categoriei din care face parte autovehiculul respectiv.
Sursa: I.O.