Externe

ATENTAT BULGARIA – Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Burgas, surprins de camerele de supraveghere (VIDEO)

Atentatul din Bulgaria Vezi VIDEO
Barbatul suspectat ca a comis atentatul din Burgas impotriva unui autocar cu turisti israelieni era de rasa caucaziana, avea parul lung si era imbracat in haine sport, potrivit inregistrarilor realizate de camerele de supraveghere instalate pe aeroport, relateaza site-ul Novinite.com.

Principala pista urmarita de anchetatori in prezent este aceea ca explozibilul a fost activat in momentul in care barbatul s-a urcat in autocar. Versiunea initiala era ca bomba a fost amplasata in compartimentul de bagaje al vehiculului.

Barbatul a fost surprins de camerele de supraveghere. Pe inregistrari, acesta apare plimbandu-se in zona timp de cel putin o ora. Potrivit informatiilor initiale, el este de rasa caucaziana, cu parul lung si imbracat sport.

Cadavrul lui este cel mai afectat de explozie, iar acesta este principalul motiv pentru care anchetatorii cred ca el este autorul atacului.

Asupra lui au fost gasite un pasaport american si un permis de conducere din statul Michigan, despre care se crede ca sunt false.

In urma verificarii in baza de date a FBI nu s-a gasit nicio persoana cu astfel de documente. Pentru moment nu este clar cum anume a obtinut el pasaportul fals si cum a intrat in tara.

Acesta este cel mai grav atac terorist comis vreodata intr-o tara membra UE.
Premierul bulgar Boiko Borisov a mers in cursul noptii de miercuri spre joi la fata locului impreuna cu alti oficiali guvernamentali.

Foto & video – youtube.com

Sursa: Mediafax