Sport

ACTUALIZARE – FOTBAL – LIGA 2 – FCMU s-a reunit cu 30 de jucatori si foarte multe incertitudini (GALERII VIDEO si FOTO)

 Foto: reunire FCMU ,vara lui 2012 (c) eMaramures.ro
 Foto: reunire FCMU, vara lui 2012 (c) eMaramures.ro

Vezi VIDEO – Incertitudini la FCMU
Vezi
VIDEO
Vezi GALERIE FOTO
Echipa de Liga a doua FC Maramures Universitar Baia Mare s-a reunit azi.
Iar incertitudinile au fost primele care s-au prezentat la reunire: nu se stie bugetul avut de echipa pentru noul sezon, nu se stie locul unde va evolua, nu se stie denumirea sub care va figura in Liga 2 si nici lotul cu care se va aborda anul competitional 2012-2013. Se stie ca 30 de jucatori s-au prezentat azi la stadionul “Viorel Mateianu” si se mai stie ca joi are loc deja primul amical: se va disputa pe stadionul baimarean, in compania echipei National Sebis. Acelasi Sebis care este in “pole position” ca destinatie pentru echipa prezidata de Dan Hotico, acesta mentionand azi ca sansele ca FC Maramures Universitar sa ramana in Baia Mare sunt foarte mici.

Descumpanirea este sentimentul general care plutea in aceasta seara peste gazonul de pe stadionul “Viorel Mateianu”, dat fiind ca aceleasi semne de intrebare care se ridicau la finalul sezonului trecut au ramas in picioare si peste vara, presedintele Dan Hotico admitand ca sansele ca echipa FC Maramures Universitar sa ramana in Baia Mare sunt mai mici decat oricand.

“M-am bucurat ca m-am revazut cu mare majoritate dintre jucatori. Unii, la final de contract, au sunat ca sa le reinnoim contractele, dar vom vedea in ce masura vom putea sa asiguram bugetul. Asta este, depind de buget. Au venit cativa jucatori noi in probe, urmeaza sa ii vedem“, asa si-a inceput discursul din aceasta seara presedintele Hotico.

Pentru a fi testati nou venitii, deja s-au perfectat primele doua meciuri de pregatire: joi, in Baia Mare, cu National Sebis, respectiv sambata, la Satu Mare, cu Olimpia.

“Calcaiul lui Ahile” ramane pentru gruparea baimareana locul in care va evolua acasa in sezonul 2012-2013, dupa multele zvonuri legate de mutarea FCMU in alt oras, cea mai recenta destinatie vehiculata pentru echipa antrenata de Romulus Buia si Ciprian Dorobantu fiind Sebis.

Prima data a trebuit sa depunem actele aici, prin care sa cerem schimbarea sediului. Asta am facut, dar vom vedea unde va fi acest sediu nou pentru ca suntem in discutii si cu alte localitati. Vom alege cea mai buna varianta pentru jucatori. Aici nu cred ca mai exista nicio sansa sa ramanem pentru ca am trimis toate hartiile la autoritatile locale pentru stabilirea unui parteneriat si nu am primit niciun raspuns nici din partea Consiliului Judetean, nici din partea Consiliului Local. Am discutat cu jucatorii si sunt dispusi sa mearga oriunde va fi nevoie. Sa ramanem aici, in Baia Mare, sunt prea mici sansele“, a subliniat Hotico.

Galati, Alba Iulia, Pitesti, Mioveni, Hunedoara sunt alte cateva variante pe care Dan Hotico sustine ca le are la aceasta ora pentru mutarea echipei.

“O saptamana mi-au dat cei de la federatie, pentru ca trebuie sa vina sa omologheze stadionul si sa ne includa ca nume in noul sezon“, a mentionat Dan Hotico.

In ceea ce priveste soarta centrului de copii si juniori de la FCMU, unde – conform informatiilor furnizate de Hotico – sunt peste 100 de copii, presedintele clubului spune ca s-a gandit la ei in cazul in care va muta echipa de liga a doua.

Toti copiii viseaza sa ajunga Hagi, Gica Popescu, Messi. Plecand cu echipa de aici, li se fura dreptul de a visa. E pacat. M-am gandit sa ramana aici si sa joace sub denumirea la care va merge echipa din Liga a doua. Parintii au sperat si ei sa isi vada copiii jucand cu “Primaria Baia Mare” pe piept, nicidecum cu “Primaria Sebis” sau alta primarie. Pacat”, a mai spus Hotico.

Foto (c) eMaramures.ro.

CITESTE SI:
FOTBAL – LIGA 2 – Buia: “Nu stim care este bugetul pe anul acesta. Nu stim daca vom continua aici. Nu stim nimic” (VIDEO, GALERIE FOTO)
Sursa: RIP